Brutagon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 χεχεχε... από κυρική που θα είμαι μαδρίτη θα στείλω χαιρετισμούς μόνο στους μαδριλένους:D
Samdreamth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 Καλοκαιρινές διακοπές.... Ωραίο αστείο... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε... Εδώ, Θεσ/κη...με δώρο...μετακόμηση...
Chilon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Έστω και αργοπορημένα, σ' ευχαριστώ πολύ συνάδελφε Αλέξανδρε (#136).
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Σ' ευχαριστώ και καλως ήρθες!!!
zena13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Οι καλύτερες διακοπές μετά από πολλά χρόνια: Σάμος!!! Με αποκορύφωμα την καταπληκτική, μοναδική και απίστευτα ζωντανή συναυλία των STRANGLERS! Για όσους θέλουν να το δουν βρίσκεται στο http://www.ireon-music-festival-samos.gr!!!
vasiliki-cv Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Συμφωνώ με την zena13! Τέλεια η Σάμος και ας μην ήμουν εκεί στη συναυλία... ήμουν όμως στις φοβερές παραλίες με τα παγωμένα νερά (Τσάμπου, Τσαμαδού, Χρυσή Άμμος, Λιμνιώνας, Σεϊτάνι με τα πόδια παρακαλώ και όχι με καραβάκι....) και στα ορεινά χωριά με την τρελή αρχιτεκτονική (θα ανεβάσω και φωτο μόλις επισκευαστεί ο υπολογιστής μου) Μπράβο στη Σάμο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα