BAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2022 Τελικά στις Αδειες τι Διάγραμμα Κάλυψης πρέπει να ανεβάσουμε ; Εχει βγει κάποιο υπόδειγμα ? Θα αλλάξει κάτι άλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros71 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2022 Προσωπικά δεν αλλάζω τ-ί-π-ο-τ-α στον τρόπο που στήνω τα ΔΚ. Συνεχίζω να είμαι υπερ-αναλυτικός με εμβαδομετρήσεις και υπολογισμούς σε όλα τα πολεοδομικά μεγέθη και στη δόμηση. Απλά θα βάζω και μια υπεύθυνη δήλωση πάνω από το πινακάκι. Δεν κάνω έκπτωση σε τίποτα, γιατί εμένα θα δείρουν αν γίνει ένα λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cien Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2022 Έχει αλλάξει τελικά κάτι ως προς τον τρόπο που κάνουμε το Διάγραμμα Κάλυψης; Από τη στιγμή που στην ΥΔ "σημειώνεται ο υπολογισμός της επιτρεπόμενης και πραγματοποιούμενης δόμησης" δεν βλέπω τι μπορεί να έχει αλλάξει.. Εκτός και αν υπάρχει περίπτωση να βάζουμε νούμερα από το μυαλό μας χωρίς υπολογισμούς. Εγώ βλέπω ότι ο Σ.Δ. ισχύει κανονικά και υπολογίζεται κανονικά, δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της τροποποίησης του νόμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros71 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2022 Εγω δεν βάζω καμμία υπέυθυνη δήλωση. Ολα κανονικά τα αναλύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cien Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2022 Συμφωνώ, δεν μπορώ να καταλάβω το πνεύμα του νόμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα