Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2022 23 ώρες πριν, Panos1980 said: .. βγάζει λάθος την βεβαίωση που είχε δώσει ο τοτε μηχανικός και ότι το συμβόλαιο. το "τότε" να υποθέσουμε ότι είναι πράξη - συμβόλαιο μετά τον Ιούλιο του 2011 ?! (αφού αναφέρεις βεβαίωση Μηχανικού που από αυτή την ημερομηνία και μετά θεσπίστηκε) 16 λεπτά πριν, Panos1980 said: .. να πούμε ότι οι αυθαιρεσίες έγιναν μετά το παλιό συμβόλαιο και να τις τακτοποιήσουμε .... Αν ισχύει ότι το συμβόλαιο έγινε μετά τον Ιούλιο του 2011 πως θα αποκτήσει δικαίωμα να κάνει "τακτοποίηση" αφού ότι έχει γίνει μετά δεν μπαίνει στις ειδικές ευεργετικές διατάξεις των "τακτοποιητικών" νόμων ?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2022 (edited) Το 2014 έγινε δωρεά στη σύζυγο μου από τη γιαγιά της ένα ακίνητο σου ειπε ο μηχανικος να κανει τακτοποιηση "μετα το 2014";;; Edited Ιούλιος 1 , 2022 by dimitris GM
Panos1980 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2022 (edited) 43 λεπτά πριν, Didonis said: το "τότε" να υποθέσουμε ότι είναι πράξη - συμβόλαιο μετά τον Ιούλιο του 2011 ?! (αφού αναφέρεις βεβαίωση Μηχανικού που από αυτή την ημερομηνία και μετά θεσπίστηκε) Αν ισχύει ότι το συμβόλαιο έγινε μετά τον Ιούλιο του 2011 πως θα αποκτήσει δικαίωμα να κάνει "τακτοποίηση" αφού ότι έχει γίνει μετά δεν μπαίνει στις ειδικές ευεργετικές διατάξεις των "τακτοποιητικών" νόμων ? Άκυρο τελικά δεν κατάλαβα καλά εγώ.Δεν θέλει να κάνει τακτοποίηση αλλά να βγάλει άδεια . 30 λεπτά πριν, dimitris GM said: Το 2014 έγινε δωρεά στη σύζυγο μου από τη γιαγιά της ένα ακίνητο σου ειπε ο μηχανικος να κανει τακτοποιηση;;; Edited Ιούλιος 1 , 2022 by Panos1980
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2022 17 λεπτά πριν, Panos1980 said: ...Εγώ ξέρω ότι έχω μπλέξει και πάω να τρελαθώ. .... μη τρελαθείς διότι θα έχεις κι άλλα προβλήματα μετά.... Πρέπει να βρεις λύση και υπάρχουν λύσεις οι οποίες όμως μπορούν να λυθούν μόνο από τους εμπλεκόμενους που έχουν όλα τα δεδομένα στα χέρια τους και όχι μόνο σε γενικού τύπου ερωτήσεις και ανάλογες απαντήσεις στο διαδίκτυο. καλό κουράγιο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα