jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 (edited) Που να πιάσεις και τις ονομασίες των οδών με ονοματεπώνυμο.. πχ Σπύρου Λάμπρου, Λάμπρου Σπύρου, Σπυρίδωνος Λάμπρου, Λάμπρου Σπυρίδωνος, Σπ. Λάμπρου... 🤪 🤯 Edited Ιούνιος 2 , 2023 by jbosdas
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Ασε.. προσωπικά αν δεν υπάρχει ΕΚ και υπάρχει σχέδιο πόλης ψάχνω με ΟΤ Αν δεν υπάρχει τίποτα.. βράσε όριζα... Εκτός σχεδίου δε..... κατεβάζω καντήλια... Πήγα να κάνω σε ένα που ήξερα ότι είχε γίνει ΗΤΚ και δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα... ήταν και σε άλλο συμβολαιογράφο.... είχε βάλει ένα τοπωνύμιο άκυρο ....... 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Πάντως εγώ το βλέπω διαφορετικά... Δεν μας υποχρεώνει ουδείς να ψάχνουμε! Επαφίεται στον πατριωτισμό μας! Αν ήθελαν θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει αυτή την παπαριά (ηλεκτρονικό σύστημα ΗΤΑ) διαφορετικά, πιο σύγχρονο, πιο δημιουργικό, με ασφαλιστικές δικλείδες κ.λπ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν υπάρξουν 2,3,4,5 κ.λπ. διαφορετικές εγγραφές! 1 1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 γεια σου ΙΑΣΟΝΑ Υπόψη ότι ακόμα και να ψάξεις με σωστές διευθύνσεις-Ο.Τ- συνήθως κεφαλαία κλπ-κλπ ο μέγιστος αριθμός εγγραφών γηπέδων που θα σου εμφανίσει το σύστημα είναι 50. Οπότε καταλαβαίνεις. Πάλι κρέμεσαι στην τύχη σου!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 Βασίλη καλημέρα! Καλέ μου φίλε, την τύχη μας τη δημιουργούμε μόνοι μας!
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 καλημέρα φίλε μου ΙΑΣΟΝΑ επί του προκειμένου μας τη δημιουργεί το ΤΕΕ με τις μέγιστες 50 εμφανίσεις είτε Ο.Α είτε Η.Τ.Α
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 (edited) Το ΤΕΕ φίλε μου δημιούργησε και ευθύνεται για τη συγκεκριμένη μπούρδα που έφτιαξε!!! Προφανώς οι αβλεψίες του δεν συμπεριλαμβάνονται στο νόμο, για τον οποίο και μόνο εμείς και η τύχη μας, είμαστε υπεύθυνοι να τηρούμε! Σιγά μην αφήσω ομως τη δική μου τύχη στα χέρια του! Το ίδιο συστήνω να κάνεις κι εσύ! Τα φιλιά μου στα εγγόνια σου... Edited Ιούνιος 3 , 2023 by ΙΑΣΟΝΑΣ 1
Roukat Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2023 (edited) Καλημέρα, εκ παραδρομής καταχώρισα οικόπεδο που υπήρχε ήδη καταχωρισμένο χωρίς όμως οριστικοποιημένη ιδιοκτησία (πρόκειται για οικόπεδο με πολυκατοικία). Τώρα που πλήρωσα το 20€ και πήγα να οριστικοποιήσω Η.Τ.Κ. μου έβγαλε το σύστημα μήνυμα ότι «το ΚΑΕΚ του οικοπέδου υπάρχει ήδη καταχωρισμένο». Πέραν του ότι έχω πληρώσει το τέλος έχω εισάγει και όοολα τα αρχεία...τι κάνω? Οριστικοποιώ και είμαι κομπλέ αφού ο συνάδελφος δεν έχει οριστικοποιήσει τη δική του οριζόντια ιδιοκτησία? Διαγράφω τη δική μου καταχώριση και πατάω στου συναδέλφου? Πώς γίνεται η διαγραφή άραγε, μέσω επικοινωνίας με το ΤΕΕ? Edited Ιούλιος 20 , 2023 by Roukat
gamvro Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2023 Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να καταχωρίσεις νέο οικόπεδο από την στιγμή που υπάρχει.
Roukat Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2023 Ευχαριστώ πολύ....τι κάνω τώρα είναι το θέμα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα