Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επισκεύη - πλήρωση κενού κάτω από το πάτωμα


Recommended Posts

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Καλησπέρα σας. Παραθέτω εδώ γιατί έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον φίλο Γιάννη. 

Η κατάσταση έχει ως εξής πρόκειται για ενα εξοχικό το οποίο ξεκίνησε το χτίσιμο το 79 και τελείωσε αργότερα γιατί τέλειωσε διαδοχικά δλδ πρώτα μπήκε το 1ο κομμάτι λύομενη απο στραντζαριστά 3χ5 το δεύτερο αργότερα και το 3 φτιάχτηκε στο χέρι. Συνολική επιφάνεια 50μ2 νομιμοποιημένο με τον νόμο τρίτση Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι οτι το πρωτο έχει σαν βαση μπάζα με μια κούφια εδαφόπλακα δεμένη με σάπια πλέον στραντζαριστά 3-4 cm   γιατί έχει κενό περίπου 2cm απο τα μπάζα και σε κάποια άλλα σημεία έχει κενό 30cm άνοιξα τρύπες και μέτρησα, ο σκελετός γύρω γύρω πατάει σε τσιμεντόλιθους με εγκοπές στις άκρες οι οποίοι όμως με τα χρόνια φεύγουν σιγά σιγά, το δεύτερο κομμάτι έχει οπλισμένη εδαφόπλακα φ8 και γύρω γύρω τσιμεντόλιθους να πατάει. Το τρίτο κομμάτι δεν έχει τπτ 3cm μπέτο και πλακάκι από πάνω πατάει κατευθείαν χώμα. Εχω μιλήσει με 6 συναδέλφους 2 μηχανικούς και 3 μάστορες και ήθελα κάποια γνώμη για επιβεβαίωση γιατί έχω ακούσει 6 διαφορετικές γνώμες δεδομένου οτι θέλω να ανακαινίσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων φωτογραφίες δεν έχω ακόμα να επισυνάψω.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

*ο τονισμός κειμένου διορθώθηκε από το μέλος"

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.