Jubei Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2022 Καλημέρα σε όλους. Θέλουμε να ενταχθούμε στο νέο αναπτυξιακό, έχω σαρώσει τα ΦΕΚ αλλά δεν βρίσκω στις τεχνικές προδιαγραφές ξενοδοχείων εάν υπάρχει ελάχιστος αριθμός δωματίων για ένα ξενοδοχείο, πχ. 3 αστέρων. Μπορεί ένα κύριο ξενοδοχειακό κατάλυμα να έχει μόνο δύο δωμάτια; Τρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2022 δες τα ΠΜ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2022 1 ώρα πριν, Jubei said: .... Θέλουμε να ενταχθούμε στο νέο αναπτυξιακό, έχω σαρώσει τα ΦΕΚ αλλά δεν βρίσκω στις τεχνικές προδιαγραφές ξενοδοχείων εάν υπάρχει ελάχιστος αριθμός δωματίων για ένα ξενοδοχείο, πχ. 3 αστέρων. Μπορεί ένα κύριο ξενοδοχειακό κατάλυμα να έχει μόνο δύο δωμάτια; Τρία; Προσπαθείς να ενταχθείς σε αναπτυξιακό χωρίς να έχεις αναθέσει στις σχετικές ειδικότητες μηχανικών τις απαιτούμενες μελέτες και προϋπολογισμούς έργων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jubei Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2022 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2022 3 minutes ago, Pavlos33 said: Προσπαθείς να ενταχθείς σε αναπτυξιακό χωρίς να έχεις αναθέσει στις σχετικές ειδικότητες μηχανικών τις απαιτούμενες μελέτες και προϋπολογισμούς έργων; Παυλο σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω ήδη επικοινωνήσει και με συντονιστικό γραφείο και με συνάδελφο αρχιτέκτονα που συνεργάζεται με πολιτικό μηχανικό αλλά λόγω δεκαπενταύγουστου οι απαντήσεις αργοπορούν. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω απο μόνος μου μια προ-έρευνα ωστε να ξέρω αν το πρότζεκτ είναι βιώσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα