Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα με τον γειτονα


Kostas69.

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλους!!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και οποίος γνωρίζει κάτι να μου απαντήσει!!Εχω προβλήματα γενικά με τον γείτονα και το τελευταίο που έχει δημιουργηθεί είναι ότι από την δικιά του μερια έχει ακουμπήσει παλέτες πάνω στην μάντρα μου και τος έχει πιάσει και με σχοινί πάνω στα κάγκελα μου!!Το αποτέλεσμα ειναι να κάθομαι στην βεράντα μου και να βλέπω ότι σαβούρα έχει μαζέψει εκεί!!Γνωριζει κάποιος αν επιτρέπεται αρχικά να ακουμπάει πραγματα πάνω στην μάντρα μου και κατά δεύτερον αν μπορώ να κινηθώ νομικά;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

2E7F9F35-F0C0-40EB-B4C8-23C9DD611B5E.jpeg

F2C4F5AC-C3E1-4F8F-8956-D08A1A0B8779.jpeg

054FCE5C-56EA-4FBC-AE2B-FCA53EEBD1ED.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Πολεοδομική παρανομία δεν φαίνεται να υπάρχει. Όμως, αν θες να το πας παραπέρα το θέμα, γνώμη μου είναι να απευθυνθείς σε δικηγόρο σχετικά με το "δέσιμο" πάνω στην δική σου περιτοίχιση-καγκελοπερίφραξη. Από την άλλη, αν αυτός λύσει τα σχοινιά, πρακτικά έχει απλώς ακουμπήσει πράγματα στο δικό του οικόπεδο και στην παρειά του τοίχου εντός της δικής του ιδιοκτησίας. Προσωπικά δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι πέραν μιας συζήτησης σε φιλικό επίπεδο. Αν η οπτική ρύπανση σε φτάνει στα όριά σου, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς τρόπους οπτικής απόκρυψης από την δική σου πλευρά (πχ ζαρντινιέρες, γλάστρες με ψηλά φυτά, καφασωτά, καλαμωτές κλπ)

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα και του εκανα μια κουβεντα να τα πάρει από εκεί γιατί δεν ξέρω αν έχουμε και ποντίκια αλλά η απάντηση ήταν δεν ενοχλούν κανεναν!!Απλα κάπου είχα ακούσει ότι πρέπει να υπάρχει κάποια απόσταση και όχι να ακουμπάνε οι παλέτες και οτιδήποτε άλλο πάνω στην μάντρα!!Φυσικα το ίδιο ισχύει και για μένα!!Αν τελικά ισχύει αυτό!!

Link to comment
Share on other sites

Κινητά πράγματα είναι και όχι κτίριο για να ισχύσει η απαιτούμενη απόσταση Δ. Το θέμα αυτό δεν είναι ζήτημα μηχανικού. Οπότε, για να μην μπλέχεις περισσότερο χαλώντας χρόνο, ψυχική διάθεση και χρήμα, αναζήτησε τρόπους οπτικής απόκρυψης. Δεν βρίσκω κάτι άλλο. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.