Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγορά αποθήκης για δωμάτιο Μουσικής μελέτης


kokki

Recommended Posts

Παιδιά γειά σας!

 

Αποτι είδα έχει παίξει ένα αντίστοιχο θέμα.Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν θέλω να το κάνω "στουντιο" με την αυστηρή εννοια του ορου και ουτε καν επαγγελματικά. Απλά έχω φτιάξει ένα χώρο (έχω πάει ενισχυτή,τραπέζι κανα 2 καρέκλες και μουσικά όργανα) και έχω βάλει μια λεπτή μοκετα κάτω. Μπορώ να χρησιμοποιώ αυτό τον χώρο για 2-3 ώρες για προσωπική μελετη και να φωνάζω 2 φίλους μου να παίζουμε 1 φορά τη βδομάδα?

Σας ρωτάω γιατί γενικά οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν είναι καθόλου φιλόξενοι και δεν θέλουν να δοθεί η αποθήκη από τον ιδιοκτήτη (του κάνουν πόλεμο γενικά και έχει αντίκτυπο σε μενα φυσικα).Σήμερα να φανταστείτε κατέβηκε κάτω ο διαχειριστής και μου λεγε "δωσμου το νούμερο του δικηγόρου σου γιατι δεν προβλέπεται η χρήση αποθήκης για στούντιο να δούμε με βάση καταστατικού τι συμβολαιο εχεις" και του απάντησα αν ανέβω στο διαμέρισμα σου και παιξουμε και οι 2 μπουζουκι μπαγλαμαδακι αυτομάτως το διαμέρισμα σου γίνεται στούντιο?Τέλος πάντως αυτά τα ολίγα. Αν μπορώ σε μια "αποθηκη" να την έχω για προσωπικό χώρο να παίζω (οχι σε ώρες κοινής ησυχίας φυσικα).

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, kokki said:

...Αν μπορώ σε μια "αποθηκη" να την έχω για προσωπικό χώρο να παίζω (οχι σε ώρες κοινής ησυχίας φυσικα).

μπορείς....

Το θέμα έντασης ήχου (ή με μουσική ή άνευ) είναι άλλο ζήτημα φυσικά.... προσέχεις να μη ενοχλείς. (ειδικά η ντραμς αν βάλεις)

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Didonis said:

μπορείς....

Το θέμα έντασης ήχου (ή με μουσική ή άνευ) είναι άλλο ζήτημα φυσικά.... προσέχεις να μη ενοχλείς. (ειδικά η ντραμς αν βάλεις)

Τα ντραμς είναι ηλεκτρονικά,οι εντάσεις είναι μικρές και ακούγεται ελάχιστα στον 1ο όροφο όταν είσαι απεξω από την πόρτα σου γιατί το υπόγειο χωρίζεται απτο ισόγειο που ειναι πυλωτή και είσοδος οπότε ουσιαστικά απέχουν 2 όροφοι 

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, kokki said:

Τα ντραμς είναι ηλεκτρονικά,οι εντάσεις είναι μικρές και ακούγεται ελάχιστα στον 1ο όροφο όταν είσαι απεξω ...

τα μπάσα γενικά είναι στις χαμηλές συχνότητες και μεταδίδονται αρκετά από τα στερεά του κτηρίου (τοίχοι, πλάκες, δοκάρια κλπ)....

και κάνουν και μεγάλη διαδρομή ....

οπότε αυτό το απέχουν 2 ορόφους στην πράξη είναι 3 μέτρα απόσταση περίπου..... από την πηγή του ήχου (πλάκα οροφής που έχεις τον ήχο έως δάπεδο ορόφου που φτάνει

 

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς από πάνω είναι ανοιχτός ο χώρος είναι το γκαράζ.Και νομίζω είναι αρκετά παραπάνω από 3 μετρα.Και δεν παίζω σε τόσο υψηλά db.Τεσπα το θέμα ειναι ότι μπορώεντέλει.

Τώρα σε σχέση με τη μεταφορά-διαρροή ήχου που αναφέρεις παρατήρησα ότι έχω μεγαλύτερες απώλειες από την πόρτα.Δηλαδη από κει με πήραν χαμπάρι 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.