Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παιδικοί σταθμοί και σχολεία


ΧΡΙΣ

Recommended Posts

καλησπέρα, ξέρει κάποιος συνάδελφος αν υπάρχουν κάποιες ειδικές διατάξεις γαι τη λειτουργία παιδικών σταθμών ή και σχολειων (ιδιωτικών και μη) βάσει των οποίων αυτοί οι χώροι απαλλάσονται ή προστατεύονται από άλλες διατάξεις (όπως π.χ. ώρες κοινής ησυχίας κλπ)

Link to comment
Share on other sites

Εκτός από το ερώτημα "Οι ώρες κοινής ησυχίας ισχύουν και για τους παιδικούς σταθμούς ή σχολεία; (ιδιωτικά και μη)", έχεις άλλη ερώτηση;

 

Δεν προβλέπεται, από όσο θυμάμαι, εξαίρεση για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς. Αν και το βλέπω δύσκολο (όχι αδύνατο, απλώς δύσκολο) να πείσεις κάποιον ότι ένα σχολείο ή παιδικός σταθμός διαταράσσει την κοινή ησυχία.

Link to comment
Share on other sites

CostasV, πέρυσι, αν θυμάμαι καλά, σε σχολείο στην Αθήνα υπήρχε καταγγελία για διατάραξη ωρών κοινής ησυχίας. Από γειτονικές πολυκατοικίες. :(
Link to comment
Share on other sites

Δεν αντιλέω. Αλλά είναι κομμάτι υπερβολικό, (όχι αδικαιολόγητο, ούτε ακατανόητο, απλώς κομματάκι υπερβολικό) να ισχυρίζεται κάποιος ότι ένα σχολείο προκαλεί διατάραξη κοινής ησυχίας.

 

Το λέω αυτό με την έννοια ότι, το σχολείο δεν είναι κάτι παροδικό, όπως π.χ. ένα έργο που εκτελείται στην γειτονιά. Οι φωνές των παιδιών μπορεί να είναι πολύ πιο ενοχλητικές, για έναν άνθρωπο που πάει να ξεκουραστεί, από ότι ένα κομπρεσέρ, αλλά είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις από το να καταγγέλουμε ένα σχολείο για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Link to comment
Share on other sites

ψιλοασχετο αλλα σε κοντινο μεγαλο οικοπεδο στην περιοχη που μενω (φιλετο για κατασκευαστες κυριλε πολυκατοικιων) ακουστηκε φημη οτι προκειται να ανεγερθει σχολειο (δημοσιο) και οχι μονο εχουν φριξει ολοι, ακουσα στην πολεοδομια οτι γινονται και παραστασεις απο οικοπεδουχους ομορων προκειμενου να μην γινει το εργο χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

μπα οχι, μεσοαστικη γειτονια απλα "μεγαλοπιασμενη" και ψιλο-ψωνισμενη. αλλα με το ψωνιο δεν μπορουν να πληρωνουν ιδιωτικα, αρα ολοι στο δημοσιο. αρκει να ειναι σε αλλουνου το σπιτι κοντα. ξερεις τωρα, greek way of thinking.

Link to comment
Share on other sites

Σιγά βρε παιδιά....

 

Η φασαρία (αν και προσωπικά τις παιδικές φωνές δεν τις θεώρησα ποτέ φασαρία και μένω ακριβώς δίπλα σε σχολείο) είναι 15-30λεπτά το πρωί μέχρι να μπουν στην αίθουσα, άλλο τόσο στο σχόλασμα και από 10 λεπτά στα διαλείμματα. Άντε και σε καμιά ώρα γυμναστικής.

 

Και όλα αυτά μέχρι τις 2 (άρα δε θίγονται ώρες κοινής ησυχίας), για να μην αναφέρω οτι Σαββατοκύριακα, 15μέρες Χριστούγεννα+15 μέρες Πάσχα + 3μήνες το καλοκαίρι τα σχολεία είναι κλειστά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.