Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
On 12/14/2024 at 12:57 PM, Aether said:

Ο συμβολαιογράφος δεν θα έχει αντίρρηση. Διευκολύνεται με αυτήν τη λύση.

Στην περιπτωση μου δυστυχως ο συμβολαιογράφος ζητάει 2 ταυτότητες και επίσης στις ερωτοαπαντήσεις τεε βλέπω αναφορά μονο στην ερ.27 όπου αναφέρει 2 ταυτότητες κτιρίου...για αυτό αναρωτιέμαι...

• Απαντήσεις 26
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Η περίπτωση που αντιμετωπίζεις είναι ίδια με αυτήν στην οποία απάντησε ο συνάδελφος Pavlos33;
Γράψε δύο λόγια για την υπόθεση που έχεις αναλάβει.

Δημοσιεύτηκε (edited)
On 12/18/2024 at 2:45 PM, Aether said:

Η περίπτωση που αντιμετωπίζεις είναι ίδια με αυτήν στην οποία απάντησε ο συνάδελφος Pavlos33;
Γράψε δύο λόγια για την υπόθεση που έχεις αναλάβει.

Αφορά σε 2 ισόγειες ορ. ιδιοκτησίες σύμφωνα με τη σύσταση (1 διαμέρισμα και 1 κατάστημα) τα οποία έχουν συνενωθεί και λειτουργούν ως μια ενιαία κατοικία. Είμαι στο στάδιο της τακτοποίησης της παράβασης ως διαμερισμάτωση & αλλαγή χρήσης από Κ σε Κ . Σε αρχική συζήτηση με τη συμβολαιογράφο μου ανέφερε ότι θα χρειαστούν 2 ταυτότητες και θα κάνουμε μαζί αγοραπωλησία και τροποποίηση της σύστασης. Δεν το είχα ψάξει πολύ σε εκείνο το στάδιο και δεν ρώτησα κάτι παραπάνω... Στο φορουμ έχω δει αυτό το σχόλιο του Pavlos 33 αλλά δεν βρίσκω να έχει συζητηθεί κάπου αλλού η 1 ΗΤΚ όπως αναφέρει ...

Edited by MarSy
Δημοσιεύτηκε (edited)

ΚΑΝΑ ευχαριστώ πολυ για αυτά που παραθέτεις αλλα τα έχω δει, γνωρίζω την τυπική διαδικασία, το ερώτημα μου είναι σχετικό με το σχόλιο του Pavlos 33 ότι μπορει να γίνει εξαρχής μονο μια ταυτότητα  και αν βασιζεται καπου αυτό...(εκτος αν κατι άλλο μου δείχνεις και δεν το χω καταλάβει)

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε (edited)

στην εγκύκλιο των Συμβ/φων (δες την παρ 9-που αναφέρεται σε πράξεις που συντάσσονται την ίδια ημέρα)

Εγκύκλιος-ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ 21-5-24.pdf

Edited by ΚΑΝΑ
Δημοσιεύτηκε (edited)

Κατατοπιστικότατο! Ευχαριστώ παρα πολυ!!

Edited by Pavlos33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.