Tsimentoulis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2022 (edited) (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Γειά σας, Έχω το 50% απο ένα οικόπεδο που μπορεί να βγάλει άδεια κατα παρέκκλιση. Ο συγγενής αποφάσισε τώρα (είχα ρωτήσει απο την αρχή του έτους) ότι το πουλάει αλλά πλέον δεν γνωρίζω αν προλαβαίνω να βγάλω άδεια. Δύο μηχανικοί μου είπαν να μήν προχωρήσω ενώ ένας τρίτος μου είπε ότι προλαβαίνω. Αν θεωρήσουμε ότι δεν θα δοθεί παράταση προλαβαίνω να πάρω προέγκριση άδειας όπως διαβάζω στο παρακάτω λινκ? «Μικρά οικόπεδα»: «κλείδωσε» τελική απόφαση για την προθεσμία δόμησης - ECOPRESS Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Edited Οκτώβριος 20 , 2022 by Pavlos33 ανοίχτηκε νέο θέμα-Pavlos 33
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2022 μια που λες δεν προλαβαινεις την συνταξη του συμβολαιου κανετε σημερα κοινη αιτηση για αδεια...ωστε να προλαβετε την .....μη παραταση και μολις ετοιμασθουν τα απαραιτητα....σου μεταβιβαζει το ποσοστο του και σου εκχωρει το μεριδιο του στην αδεια. [φυσικα θα δοθει παραταση...την δικαιολογια ψαχνουν...]
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα