Nick D. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 Επικοινωνώ και εκ μέρους νεαρού συναδέλφου ο οποίος εκπονεί πτυχιακή εργασία σχετική με το σκυρόδεμα. Θα μας ήταν πολύ χρήσιμο αν βρίσκαμε τα παρακάτω κείμενα που αφορούν τις διαδικασίες παραγωγής σκυροδέματος: ΕΛΟΤ ΕΝ 1008 (αφορά το νερό ανάμιξης) ΕΛΟΤ ΕΝ 934-2 (αφορά τα πρόσθετα σκυροδέματος) ΕΛΟΤ ΕΝ 12620 (αφορά τα αδρανή σκυροδέματος) ΕΛΟΤ ΕΝ 197-1 και ΕΛΟΤ ΕΝ 197-2 (αφορούν κατηγορίες τσιμέντου και δοκιμές) ακόμα και στα αγγλικά να είναι δεν μας πειράζει. Αν υπάρχουν και μπορούμε κάπως να τα αποκτήσουμε σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή θα ήμασταν ευγνώμονες.
g9_fredo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Αν είναι εύκολο χρειάζομαι και εγώ το ΕΛΟΤ ΕΝ 197-1 για τον ίδιο σκοπό (εκπόνηση διπλωματικής εργασίας)
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Από τον ΕΛΟΤ διατίθενται σίγουρα αλλά θα έχουν κόστος... Συννενοηθείται με τους καθηγητές σας. Δεν αποκλείεται να μπορεί να τους πάρει το εργαστήριο στο οποίο έχετε εργασία.
Brutagon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 ο ΕΛΟΤ δεν δίνει τζάμπα πουθενά!!!! ούτε στα πολυτεχνεία
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Ναι το ξέρω. Αλλά δεν μίλησα για τζάμπα!!!
Brutagon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Ναι το ξέρω. Αλλά δεν μίλησα για τζάμπα!!! εδώ παναγιώτη θα γελάσω
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2009 Ναι δεν είπα ότι είναι εύκολο... Εξαρτάται και ποιον καθηγητή έχεις
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα