EFTYCHIA KOUKOURIKOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 (edited) Θέλω να εκδόσω άδεια δόμησης σε οικόπεδο 2.000 τμ εκτός σχεδίου, εντός ζώνης, στο οποίο υπάρχει καταπάτηση από τοιχίο περίφραξης εμβαδού περίπου 20 τμ. Ο ιδιοκτήτης της όμορης ιδιοκτησίας με το τοιχίο δεν δέχεται την κατεδάφιση αυτου. Εαν παραμείνει μειώνεται η έκταση του οικοπέδου που θέλω να βάλω άδεια, καθιστώντας το μη αρτιο και οικοδομήσιμο, καθώς χάνει το όριο των 2.000 τμ. Σημειώνεται ότι αριστερά της ιδιοκτησία υφίσταται δουλεία διόδου εμβαδού 273 τμ. Τι μπορώ να κάνω για την έκδοση της άδειας; Ο τίτλος θέματος θα πρέπει να είναι σχετικός με το ερώτημα. Διορθώθηκε για την καλύτερη κατανόηση του θέματος. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Κάνε διόρθωση τον τίτλο. Τίτλος με ονομασία 1, δεν λέει τίποτα. Didonis Ο τίτλος θέματος θα πρέπει να είναι σχετικός με το ερώτημα. Διορθώθηκε για την καλύτερη κατανόηση του θέματος. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Edited Οκτώβριος 25 , 2022 by Pavlos33 έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos33
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 - θα διεκδικησεις δικαστικα τα τμ. που σου καταπατησε. Αν εκδοθει αποφαση υπερ εσου, μπορεις να βγαλεις αδεια. - η δουλεία σε βαρος του δικου σου γηπεδου, δεν επηρεαζει αρτιοτητα και οικοδομησιμοτητα. 1
EFTYCHIA KOUKOURIKOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Υπάρχει λύση να μην πάει δικαστικα;
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Αφου ο αλλος αρνειται και δεν σου αποδιδει τα καταπατημενα δεν μπορεις να βγαλεις αδεια, αφου δεν εχεις 2000 τμ. Αυτη η δουλεία διοδου ειναι απο το δικο σου και περιλαμβανεται στα 2000 τμ. ή ανηκει σε γειτονα; 1
EFTYCHIA KOUKOURIKOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Στο δικό μου ανηκει η δουλεια διόδου και περιλαμβάνεται στα 2.000τμ Αν αυτη επεκταθεί στο καταπατημένο τμήμα στέκει;
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 πρεπει να εχεις 2000 τμ. Αν συμφωνησετε με τον γειτονα οτι ο μαντροτοιχος εγινε στο δικο σου τμημα και ανηκει σε σενα φθανεις τα 2000 τμ;
EFTYCHIA KOUKOURIKOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Ναι, εφοσον συμφωνα με τους τιτλους ήταν το τμήμα μου 2000 τμ και το πρόβλημα δημιουργείται από το τοιχίο του
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 ημουνα σαφης "Αν συμφωνησετε με τον γειτονα οτι ο μαντροτοιχος εγινε στο δικο σου τμημα και ανηκει σε σενα φθανεις τα 2000 τμ;" Αρα μλαμε για το δικο "σου" τοιχιο. Συμφωνηστε τα.
EFTYCHIA KOUKOURIKOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα