AthenianTraveler Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Γεια σας Έχω ένα σπίτι 50-50 και θέλουμε να το νοικιάσουμε. Πώς μπορώ να κάνω μακροχρόνια μίσθωση; Στο ταξισ στο ποσοστό που μου ανήκει θα βάλω 50% ή 100%? Αν βάλω 50% είναι έγκυρο το συμβόλαιο; Πώς φτιάχνονται αυτά τα συμβόλαια; Ευχαριστώ
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 κστ' αρχας, - το αλλο 50% συμφωνει ή οχι; - τι ακινητο ειναι; - Τι ειδους "μακροχρονια" μισθωση θα γινει;
AthenianTraveler Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 (edited) Είναι το σπίτι των γονιών μου και το έχουν 50-50 και θέλουμε να το νοικιάσουμε με 3 ετες συμβόλαιο σε κάποιον που θα πατήσει αποδοχή. Διαμέρισμα σε πολυκατοικία είναι. Edited Οκτώβριος 30 , 2022 by Pavlos33
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 2 λεπτά πριν, AthenianTraveler said: Είναι το σπίτι των γονιών μου και το έχουν 50-50 και θελουμε να το νοικιάσουμε με 3 ετες συμβόλαιο σε κάποιον που θα πατήσει αποδοχή.* Διαμέρισμα σε πολυκατοικία ειναι. *τι σημαινει αυτο για την αποδοχη; κατα τα λοιπα, ενα απλο μισθωτηριο ειναι, υποβαλλεται ηλεκτρονικα. Υπαρχουν αναρτημενες σχετικες οδηγιες
AthenianTraveler Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 (edited) Όταν κάνεις συμβόλαιο με κάποιον, συνδέεται ο ενοικιαστής στο τάξις του και πατάει αποδοχή συμβολαίου λύση κλπ.. οδηγίες που υπάρχουν; Edited Οκτώβριος 30 , 2022 by Pavlos33
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 εδω https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=ηλεκτρονικη+μισθωση+υποδειγματα 1
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 45 λεπτά πριν, AthenianTraveler said: Γεια σας Έχω ένα σπίτι 50-50 και θέλουμε να το νοικιάσουμε. Πώς μπορώ να κάνω μακροχρόνια μίσθωση; Στο ταξισ στο ποσοστό που μου ανήκει θα βάλω 50% ή 100%? Αν βάλω 50% είναι έγκυρο το συμβόλαιο; Πώς φτιάχνονται αυτά τα συμβόλαια; Ευχαριστώ Καλησπέρα. Οι ερωτήσεις που κάνεις αφορούν φόρουμ λογιστών και όχι μηχανικών. 1
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Ε, σου λέει ο άλλος, Πολυ-τεχνείο έχουν τελειώσει, άρα ξέρουν απ' όλα... 1
Bill22 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 1 hour ago, AthenianTraveler said: Όταν κάνεις συμβόλαιο με κάποιον, συνδέεται ο ενοικιαστής στο τάξις του και πατάει αποδοχή συμβολαίου λύση κλπ.. οδηγίες που υπάρχουν Ενεργειακό πιστοποιητικό να βγάλεις...
AthenianTraveler Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 5 ώρες πριν, Bill22 said: Ενεργειακό πιστοποιητικό να βγάλεις... Αυτό είναι υποχρεωτικο να δηλωθεί; Σε τι εξυπηρετεί; Έχω ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορία Η
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα