mpelenios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 Γεια σας,μου ηρθε ενα χαρτι απο τοπικη Πολεοδομια που λεει οτι περιμενουν απαντηση απο το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε για την αρτιοτητα οικοπεδου μου και αναφερει οτι περιμενει απαντηση εντος του προβλεπομενου απο το Νομο χρονικου διαστηματος . Ενδιαφερομαι να μαθω ποσο ειναι αυτο προβλεπομενο απο το Νομο χρονικο διαστημα.? Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 Γεια σας,μου ηρθε ενα χαρτι απο τοπικη Πολεοδομια που λεει οτι περιμενουν απαντηση απο το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε για την αρτιοτητα οικοπεδου μου και αναφερει οτι περιμενει απαντηση εντος του προβλεπομενου απο το Νομο χρονικου διαστηματος . Ενδιαφερομαι να μαθω ποσο ειναι αυτο προβλεπομενο απο το Νομο χρονικο διαστημα.?Ευχαριστω... Ο Ν. 2690/1999 ορίζει ως χρόνο απάντησης τις 50 ημέρες άρα εντός αυτής της προθεσμίας θα πρέπει να λάβεις την απάντησή σου, αν τώρα η υπηρεσία δεν σου απαντήσει εντός 50 ημερών τότε βάσει του Ν. 3242/2004 ο πολίτης εισπράττει σχετική αποζημίωση από την εν λόγο υπηρεσία μέχρι 400 ευρώ λόγω μη έγκαιρης ενημέρωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα