Nyxtovatis Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Μπορεί κάποιος να αναφέρει το κόστος αυτού του προγράμματος, καθώς δεν αναφέρεται κάπου στο site (ή τουλάχιστον δν το είδα εγώ);; Ευχαριστώ!
geo_vanni Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Το κόστος είναι 6.800 μόνο τα δίδακτρα........κι εγώ ενδιαφέρομαι να το παρακολουθήσω!!! εσύ λογικά θα έχεις ήδη γραφτεί, σωστά??? αν ναι πως σου φαίνεται?? αξίζει τα λεφτά του??? είναι πολύ απαιτητικό???
Pappos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Γιατί στις μεταπτυχιακές σπουδές πρέπει να πληρώσεις ??? Υποτίθεται έχουμε δωρεάν παιδεία. Ακόμη και στην Γερμανία οι μεταπτυχιακές σπουδές είναι δωρεάν.
geo_vanni Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 εγώ επικοινώνησα με τον υπεύθυνο καθηγητή του μεταπτυχιακού και μου έδωσε όλες τις πληροφορίες.....επειδή είναι σε συνεργασία με το παν/μιο του kingston στην Αγγλία κοστίζει τόσα πολλά! είναι 2 χρόνια part-time και είναι αναγνωρισμένο από το υπουργείο παιδείας. λογικά θα αξίζει τον κόπο, τα λεφτά και το διάβασμα!!!
Nyxtovatis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 εγώ επικοινώνησα με τον υπεύθυνο καθηγητή του μεταπτυχιακού και μου έδωσε όλες τις πληροφορίες.....επειδή είναι σε συνεργασία με το παν/μιο του kingston στην Αγγλία κοστίζει τόσα πολλά! είναι 2 χρόνια part-time και είναι αναγνωρισμένο από το υπουργείο παιδείας. λογικά θα αξίζει τον κόπο, τα λεφτά και το διάβασμα!!! Καλησπέρα! Μπορείς να μας δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες, μιας και μίλησες με τον υπεύθυνο καθηγητή;; Γιατί λες ότι 6,800 είναι μόνο τα δίδακτρα;; Εννοείς ότι πληρώνεις επιπλέον βιβλιογραφία, εξέταστρα κτλ.; Ποιός είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων;; Σε ευχαριστώ!
jack_daniels Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 παιδες το εχει παρακολουθησει καποιος προσφατα ετη να μας πει εντυπωσεις! θενκς!
jack_daniels Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 παιδες ουδεις καμια πληροφορια?
tmamaloug Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 (edited) Εχει κανείς η καμιά καποια πρόσφατη εμπειρία να μοιραστεί μαζί μας για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό; Edited Νοέμβριος 30 , 2016 by tmamaloug
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα