ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 Απέκτησα χώρο στ fb μετά από παρότρυνση κ απαίτηση - λογο mesenger- απο τα παιδια μου , όντως , θεωρό ότι έχω έρθει σε επαφή με ανθρώπους από όλο τον κοσμο που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα , πέρα από τα τεχνικά που με ενδιαφέρουν υπάρχουν κ κάποιες άλλες σελίδες όπως η σελίδα του Μιχάλη...... https://web.facebook.com/MichaelDandanellandthefaroutboys εσάς ? ποιες σας κάνουν ''κλικ''
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 μπα..... φάτσα μπούκι με τίποτα... καμία δεν μου κάνει κλίκ..... μα καμία
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 καμία για τον απλούστατο λόγο ότι δεν γουστάρω εικονικές πραγματικότητες και οικειοθελές φακέλωμα ούτε νιώθω μοναξιά ώστε να αναζητήσω παρέα σε άγνωστους ούτε μου λείπουν πραγματικοί φίλοι για να συζητήσω μαζί τους (έτσι κι αλλιώς, με πολύ λίγους μπορώ να κάνω σοβαρή συζήτηση) ως εκ τούτου, δεν χρειάζομαι φατσοβιβλία και ό,τι άλλο σχετικό
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 (edited) πιάσε κόκκινο.... μαζί γράφαμε και το ίδιο (περίπου) είπαμε..... (άμα θες θα σε ενημερώσω τι λέει η παράδοση να πιάνουν οι Ιταλοί) Edited Νοέμβριος 20 , 2022 by Didonis
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 αυτά που πιάνουμε εμείς άμα βλέπουμε παπά??? και μπαϊ δε γουέι μήπως θα ήταν καλύτερα να ανοίξουμε θέμα με προτάσεις ιστοσελίδων ή γιουτουμπάκια? κάνω την αρχή για φυσική, κοσμολογία (και όχι μόνο) για γλώσσα, λογοτεχνία, κλπ φιλοσοφία (και όχι μόνο) για πολύ "ψαγμένους" διάφορα κλπ
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 24 λεπτά πριν, tetris said: αυτά που πιάνουμε εμείς άμα βλέπουμε παπά??? .... ω ναι.... και οι προτάσεις για τα άλλα μια χαρά είναι..... και καλή ιδέα στην τελική. (αρκεί να μη έχουν υπηρεσίες μπικ νταντα και να καταγράφουν ακόμα κι όταν πάμε για πιπί για να διαπιστώσουν αν έχουμε συχνοουρία να μας πλασάρουν σχετική διαφήμιση άλλοι)
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2022 On 20/11/2022 at 7:21 ΜΜ, tetris said: καμία igor γιατί δεν σε πιστεύω ?
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2022 6 ώρες πριν, tetris said: πίστευε ό,τι θέλεις... Παραδέξου το Tetris, η αγαπημένη σου σελίδα είναι να ... παίζεις Tetris στο internet??
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2023 Με πολλά κ ενδιαφέροντα θέματα..... https://web.facebook.com/interestingengineering/
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα