Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης από αγροτική αποθήκη σε εμπορική αποθήκη σε εκτός σχεδίου


Recommended Posts

Γειά σε όλους! Έχω μια αλλαγή χρήσης από αγροτική αποθήκη σε χώρο αποθήκευσης και εμπορίου (χονδρική) τυποποιημένων προιόντων (νερά κονσέρβες, χαρτικά κτλ. Προσπαθώ να μάθω τα εξής:

1.επιτρέπεται αυτή η χρήση σε εκτός σχεδίου και εκτός ζώνης περιοχή (περίχωρα Θεσ/νίκης). Πως θα το μάθω (εκτός απ' τα παρακάλια στην πολεοδομία?)

2.για τη συγκεκριμένη χρήση χρειάζομαι έγκριση από εμποροβιομηχανικό επιμελητήριο?

Link to comment
Share on other sites

Κατά 99% δεν έχεις πρόβλημα για εμπορική αποθήκη στα περίχωρα Θεσσαλονίκης. Χρειάζεσαι έγκριση απο το επιμελητήριο όπως λες πράγμα που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να γραφτεί στο εμπορικό επιμελητήριο.

Φύλλο 33 της 21.1.94 τέυχος Δ της Εφ. Κυβερνησεως 11.1.94 Π.Δ. που τροποποιεί το

24.5.85 Π.Δ.

Link to comment
Share on other sites

...κι επανέρχομαι στο ίδιο θέμα: με την χρήση γης δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δε μπορώ να αλλάξω χρήση σε εμπορική αποθήκη μιας και το υπάρχον κτήριο απέχει 5μ. από τα όρια του αγρ/χίου. Αν αλλάξει σε βιοτεχνικό κτήριο (ή ποιός ξέρει τι άλλο) ο δήμος και το υγειονομικό θα δεχτούν να βγάλουν άδεια λειτουργίας για χοντρικό εμπόριο σε έναν τέτοιο χώρο?

Επίσης διερωτόμαι αν γίνεται να αλλάξει χρήση το ένα τμήμα του κτηρίου (είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα με τοιχοποιία για τα οποία υπάρχουν δύο ξεχωριστά συμβόλαια) κι όχι ολόκληρο. Δεν ξέρω τι γίνεται με τους δύο διαφορετικούς συντελεστές δόμησης των δύο χρήσεων... ταυτόχρονα ψάχνω, αλλά αν κάποιος μπορεί να συμβουλέψει, καλοδεχούμενο...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Συνάδελφοι καλημέρα,

 

εντός οικισμού υπάρχει ανοικτό αγροτικό υπόστεγο με άδεια απο το 1990, μπορεί ο ιδιοκτήτης να το αποχαρακτηρίσει απο αγροτικό τώρα που είναι συνταξιούχος? Γίνεται με άδεια αλλαγής χρήσης? Και ως τι μπορεί να χαρακτηριστεί μετά?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.