thomas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Υπάρχουν εκτυπωτές Α3+, που να εκτυπώνουν στο πλάτος του Α3+ αλλά σε custom μήκος χαρτιού ; Ας πούμε 35 χ 100 ή 35χ150 .
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Ονόματα και διευθύνσεις.
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Epson STYLUS PHOTO R1900. Αυτόν έχω, αυτόν εμπιστεύομαι. Kυκλοφορεί και άλλος ένας της Packard που παίρνει ρολλό, αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο. Υ.Γ. Ο συγκεκριμένος δεν κόβει το χαρτί, ο άλλος όμως της HP, έχω την εντύπωση (ΑΝ θυμάμαι καλά) ότι το κόβει.
sdim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Αν έχεις plotter, μπορείς να του βάλεις ρολό Α3 ώστε να τυπώνεις μεγαλύτερο μήκος, ή ρολό Α2 ώστε να κόβεις Α3 σε μεγαλύτερο πλάτος. Επιπλέον αν έχεις φωτοτυπικό Α3+ κοίτα μήπως έχει θύρα USB. Αν ναι, το εγκαθιστάς στον υπολογιστή και τυπώνεις σε αυτόν ότι θες.
Directionless Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Δεν έχω τίποτα απο τα δύο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα