erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Εδώ έχω ανεβάσει τον Κώδικα Δεοντολογίας του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - E.C.C.E. σε σχέση με την κοινωνία, το περιβάλλον, το επάγγελμα, τον πελάτη του και τους άλλους μηχανικούς. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο από το ΤΕΕ? Καλή εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Ο πατέρας μου έχει ακόμα ένα κώδικα δεοντολογίας του ΤΕΕ από τα τέλη του '60.... αλλά δεν νομίζω οτι μοιράζεται πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Είναι έυκολο να μας τον περάσεις σε κάποια μορφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Δυστυχώς πρέπει να το σκανάρω για να το ανεβάσω κ είναι βιβλιαράκι.... Αν βρω κάποια στιγμή την ευκαιρία ναι, αλλά δεν το προβλέπω σύντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 ΟΚ. Αφού υπάρχει θα ψάξω να τον βρω από το ΤΕΕ. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogeo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 ΟΚ. Αφού υπάρχει θα ψάξω να τον βρω από το ΤΕΕ.Ευχαριστώ. δες ΕΔΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - ΜΕΡΟΣ Α' σελ.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Ευχαριστώ iogeo. Τον ανέβασα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanaselos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 αν και το διάβασα, δεν μου λέει κάτι καινούργιο, είναι σαν να σου λέει να εισαι καλός άνθρωπος. πιό ουσιώδες είναι να διαβάσετε την μεθοδολογία των project managers που σε καθοδηγεί στο πως να οργανωνεσαι και να οργανώνεις άλλους, να συστηματοποιείς, πως να διαχειρίζεσαι εργασιακές ομάδες και σχέσεις κ.ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Athanaselos από αυτό πάσχουν όμως οι κοινωνίες σήμερα. Ο Βέγγος έλεγε "καλοίιι μου άνθρωποιιι" και υπήρχε πιθανότητα να βρει αρκετούς. Σήμερα όμως χρειαζόμαστε το φανάρι του Διογένη. Επίσης άλλο κώδικας δεοντολογίας και άλλο οργάνωση και διαχείριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanaselos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 η δεοντολογία δεν μαθένεται με manuals, ή είσαι ή δεν είσαι. πάμε σε πιό πρακτικά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα