ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2023 @Langouel αυτά που θέλεις να διορθώσεις είναι στα στοιχεία του "οικοπέδου", όχι στα στοιχεία της ιδιοκτησίας. 1
maranti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2023 (edited) Για να να γίνει διόρθωση της εξουσιοδότησης και δήλωσης ιδιοκτήτη ή γενικά ακύρωση - εισαγωγή άλλου δικαιολογητικού σε οριστική Η.Υ που υπάρχει πιστ. πληροτ., πάμε σε τροποποιητική καταχώρηση, ακυρώνουμε το αρχείο, εισάγουμε το νέο και συνεχίζουμε; Edited Ιούνιος 1 , 2023 by maranti
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Προσωπικά θα έπαιρνα τηλέφωνο στο ΤΕΕ
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Faethon11 Νομίζω ότι αν δεν έχει παρέλθει το 2/μηνο μπορείς να πας σε τροπ/κή και να ανεβάσεις (όχι να ακυρώσεις) ότι έγραφα θέλεις χωρίς να πληρώσεις για την επανέκδοση (η αρχική ισχύς της όμως δεν αλλάζει)
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2023 @ΚΑΝΑΔεν ξέρω αν μπορεί να γίνει για την εξουσιοδότηση.... δεν χρειάστηκε να το κάνω ποτέ...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 (edited) Faethon11 και εγώ δεν έκανα αλλαγή εξουσιοδότησης αλλά ας υποθέσουμε ότι εσύ δεν μου έκανες εξουσιοδότηση και εγώ βρίσκω τα στοιχεία σου και συντάσσω μια Η.Τ.Α χωρίς να τη χρησιμοποιήσω όμως πουθενά. Ποια η συνέπεια μου από τη σύνταξη και μόνο. Ενώ αντίστοιχα αν την συντάξω χωρίς εξουσιοδότηση και τη χρησιμοποιήσεις δεν τεκμαίρεται άμεσα ότι με εξουσιοδότησες?? Επίσης το σύστημα ΤΕΕ δεν μας αφήνει να σβήσουμε καμιά Η.Τ. ακόμη και αν συντάχθηκε από προφανές λάθος μας. Οπότε σε πολλές περιπτώσεις για το ίδιο ακίνητο υπάρχουν 2 και 3 Η.Τ. αλλά με μία ή και καμία χρησιμοποιημένη είτε γιατί χάλασε η μεταβίβαση είτε για Χ λόγους υ.γ δηλαδή έχω τη γνώμη ότι η εξουσιοδότηση απαιτείται μόνο και μόνο για 2 λόγους 1. να μας εξασφαλίσει την αμοιβή μας και 2. την χρήση προσωπικών στοιχείων του πελάτη και τίποτα περισσότερο! Edited Ιούνιος 3 , 2023 by ΚΑΝΑ
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2023 @ΚΑΝΑ Μα χωρίς εξουσιοδότηση δεν προχωρά το σύστημα..... και σε αυτή απλά αναγράφει ότι ο τάδε μας αναθέτει την ΗΤΚ της ιδιοκτησίας του..... (τουλάχιστον εγώ αυτά βάζω)
maranti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2023 Είναι εντάξει η εξουσιοδότηση, απλά εμπεριέχει και την υπ. δήλωση του ιδιοκτήτη της οποίας το κείμενο (της υπεύθυνης δήλωσης δηλ.) θέλει διόρθωση.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2023 Faethon Καλά πέραν της εξουσιοδότησης βάζεις και Υ.Δ ότι σου κατέθεσε Ο.Α κλπ? Αν το κάνεις μάλλον είσαι η μοναδική!
maranti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2023 (edited) Η υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη τι πρέπει να γράφει;(δεν αναφέρομαι στην εξουσιοδότηση) Edited Ιούνιος 5 , 2023 by maranti
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα