John61Kf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2024 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2024 Ευχαριστώ πολύ Παύλε! Όσο αναφορά τα τετραγωνικά της κάθετης ιδιοκτησίας μου που μετά την τροποποίηση από 1900 έγιναν 2100; Πως θα το διορθώσω αυτό στην ΗΤΚ?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2024 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2024 Θα μπεις στην καρτέλα οικοπέδου και θα κάνεις επεξεργασία σύμφωνα με τα νέα στοιχεία. Στα σχόλια αναγράφεις το ιστορικό (παλαιά επιφάνεια κάθετης, στοιχεία συμβολαίου, νέα επιφάνεια κάθετης) 1 1
germa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 (edited) Έχω ολοκληρώσει ηλεκτρονική ταυτότητα που περιλαμβάνει και δήλωση αυθαιρέτου με 4178. Προκειμένου να αναλάβει άλλος μηχανικός την τροποποίηση της ταυτότητας και της δήλωσης αυθαιρέτου ποια είναι η διαδικασία; Πρέπει να παραιτηθώ εγώ; Edited Ιανουάριος 9 by Pavlos33 από κεφαλαία σε μικρά γράμματα
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 Μπερδεμένα μας τα λες. Τι ακριβώς θα αλλάξει στη δήλωση υπαγωγής αφού σε αυτή βασίστηκε η ΗΤΚ; Αν εννοείς ότι βασίστηκες σε περαιωμένη δήλωση άλλου συναδέλφου, δεν την εξέτασες σωστά και ανακάλυψες εκ των υστέρων παραλείψεις, τότε σε πρώτη φάση δεν εκδίδεις ΠΠΗΤΚ και φυσικά δεν παραδίδεις ταυτότητα σε ιδιοκτήτη και συμβολαιογράφο. Αν για δικούς σου λόγους δεν θέλεις να συνεχίσεις (αντιλαμβάνομαι ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει), τότε το θέμα της αλλαγής μηχανικού στη δήλωση υπαγωγής γίνεται μέσω ψηφιακών αιτημάτων από το συνάδελφο που θα αναλάβει. Για την ΗΤΚ δεν κάνεις κάτι. Ο επόμενος που θα αναλάβει θα λάβει νέα εξουσιοδότηση για να εκδώσει την τροποποιημένη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα