Κωστας Χρήστος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2022 Καλησπέρα είμαι ιδιώτης και θέλω τη βοήθειά σας γιατί η μηχανικός μου δεν είναι σίγουρη και στην πολεοδομία δεν σηκώνουν κανένα τηλέφωνο έχω μία αναθεώρηση άδειας κατηγορίας 1 η οποία έγινε τον 23.11.20 και λήγει τέλος του μήνα ισχύει ότι παίρνει παράταση για άλλον ένα χρόνο; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πρόκειται για την Τήνο
Bill22 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2022 1 hour ago, Κωστας Χρήστος said: γιατί η μηχανικός μου δεν είναι σίγουρη Όντας άσχετος με το θέμα, μόλις διάβασα το συγκεκριμένο ιδρωσα λίγο. Δεν υπάρχει μηχανικός που να σου λέει δεν είμαι σίγουρος σε τόσο σοβαρό θέμα. Ας ρωτήσει, ψάξει πάρει τηλέφωνο να μάθει. Είναι υποχρέωση της να ξέρει. 1
Κωστας Χρήστος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2022 Μόλις τώρα, Bill22 said: Όντας άσχετος με το θέμα, μόλις διάβασα το συγκεκριμένο ιδρωσα λίγο. Δεν υπάρχει μηχανικός που να σου λέει δεν είμαι σίγουρος σε τόσο σοβαρό θέμα. Ας ρωτήσει, ψάξει πάρει τηλέφωνο να μάθει. Είναι υποχρέωση της να ξέρει. Συμφωνώ πάρα πολύ μαζί σου και εκεί είναι το παράπονό μου αλλά γενικά με τα νησιά είναι περίεργα είτε από μαστόρους είτε από μηχανικούς σε κανέναν δεν μπορείς να απαιτήσεις και να υψώσεις φωνή στα περισσότερα θέματα προσπαθώ να βγάλω μόνος μου άκρη γιατί δεν έχω τη βοήθεια που χρειάζεται και το χειρότερο είναι ότι παίρνω στην πολεοδομία και δεν σηκώνουν τηλέφωνα και εγώ ζω στην Αθήνα Δεν ζω στην Τήνο
akis73 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2022 (edited) Πες στην μηχανικό σου να δει το άρθρο 60 του ν.4964/22 λογικά έχει πάρει παράταση μέχρι 31/12/24. Edited Δεκέμβριος 19 , 2022 by akis73 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα