Ellh Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Καλησπέρα.Έχω μια βεράντα που βρίσκεται 1.50 μέτρο πάνω απο το διαμορφώμενο έδαφος το οποίο είναι ήδη 1.50 μέτρο πάνω απο τη φυσική στάθμη εδάφους.Το τμήμα αυτο κάτω από την βεράντα είναι δυνατό να μπαζωθεί? Μιλάω για σχέδια πολεοδομίας. Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Δεν ξέρω υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις αλλά πιστεύω πως όχι, ΑΝ, βρίσκεται 1.50 πάνω απο το φυσικό η οροφή της πλάκας του υπογείου και θα πρέπει να μετρήσει σαν εξώστης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Αλλιώς θέλει ΕΠΑΕ ως διαμόρφωση πάνω από 1,50 m από το φυσικό έδαφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 δεν επιτρέπεται εδώ είναι ζήτημα αν θα σου επιτρέψουν και το 1,50 που έχεις ήδη μαζώσει αν δεν είναι επιλκινές το έδαφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellh Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 Το έδαφος είναι επικλινές οπότε ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στην διαμόρφωση του 1.50. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panmyr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Καλημέρα σε όλους! Έχω μια οικοδομή όπου εντός της απόστασης Δ(3,75 μ) από το όριο του οικοπέδου, βγάζω μπαζωμένη βεράντα. Η βεράντα αυτή θα μετρά στην κάλυψη; Οι διαστάσεις της είναι 2.00χ7.00 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros_efremidis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 δεν μετράει στην κάλυψη γαιτί θεωρείτε διαμόρφωση χώρου Εάν κάνεις προσθήκη ορόφου απαγορεύεται να βγάλεις μπαλκόνι στο Δ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Μετραει στον υπολογισμο πλακοστρωσης-φυτευσης ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkaram Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Ερώτηση: αν από τη βεράντα του ισογείου το διαμορφωμένο έδαφος απέχει κατακόρυφη απόσταση 1,00 μέτρο τότε θεωρείται εξώστης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nisorvani Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς) εάν δείχνεις αυτόν τον "εξώστη" ότι από κάτω μπαζώνεται, τότε θεωρείται βεράντα και δε μετρά στα τετραγωνικά των εξωστών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα