iliekater Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Γνωρίζει κανείς να μου πει πόσο ζυγίσει η (ξερή) μάζα του ελαιοπυρήνα ; Έψαξα όλο το διαδύκτιο και δεν μπόρεσα να βρω κάτι ...
fraafr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Περίεργο αυτό που ζητάς Απ'ότι ξέρω, την ώρα που συλέγετε από το "πάτημα" λόγω και της υγρασίας έχει κάποιο βάρος. Μετά όταν ξεραθεί είναι πολύ ελαφρύς, "ελαφρόπετρα" Δεν το έχω ζυγίσει κιόλας
iliekater Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Έχεις δίκιο . Αν και η υγρασία φεύγει σε μεγάλο βαθμό , τα πάτημα είναι σημαντικό και μετέπειτα . Υγρό πόσο να πηγαίνει ;
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Αν το ελαιουργείο είναι διφασικό έχεις σαν αποτέλεσμα νερό και πυρήνα μαζί (και χώρια το λάδι). Αν είναι τριφασικό τότε όλα τα στοιχεία είναι διαχωρισμένα. Το βάρος του ελαιοπυρήνα δεν το γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να είναι πάνω από 400 κιλά /μ3. Δεν το γνωρίζω. Εκτίμηση κάνω.
theotdm951 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2009 νομιζω οτι συγιζει αρκετα παραπανω αλλα ρωτα για καλυτερα σε ενα λιοοτριβη τις περιοχησου 500-600 kg/m^3 οταν ειναι ρευστος
parth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 απόδοση ελαιολάδου περίπου 25%. Οπότε από 1000κιλ ελιές έχεις 250κιλ ελαιόλαδο και από το υπόλοιπο έχει υγρασία 25% και 75% πυρήνα (κατ'εκτιμιση)
iliekater Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα