ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δεν είναι! Είναι υποχρέωσή μας βάσει της φορολογικής νομοθεσίας!
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 (edited) Γιατί και η διόρθωση Ε9 δεν είναι αλχημεία??? (θα γίνει εννοείται και αυτή απλά συζητάω την περίεργη διάταξη μήπως μας απήλλαξε από το Ε9 ). ειναι νομιμο δικαιωμα [και υποχρέωση] "ανεξαρτητη"- ως ενα σημειο- απο την διαδικασια τακτοποιησης.. ουπς απαντησε ηδη ο ιασονας "ορθως" Edited Δεκέμβριος 6 , 2017 by dimitris GM
sarcs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 (edited) Δεν είναι! Είναι υποχρέωσή μας βάσει της φορολογικής νομοθεσίας!Είσαι μπροστά έχεις δίκιο! (Και συ Δημήτρη για να είμαστε εντάξει! )ΥΓ βλέπω εισάγετε νέο trend υπογράμμισης και οι δυο με τα μωβ. Edited Δεκέμβριος 6 , 2017 by sarcs 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2017 Μου έχουν απαγορεύσει ρητώς τα κόκκινα, τα bold, τα έντονα, τα κεφαλαία και τα υπογραμμισμένα..... Βρήκα κι εγώ τα μωβ-ροζ για να ....παίζω! 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2017 συμφωνα με εναν "αγραφο νομο" του φορουμ τα κοκκινα ειναι "υπογραμμιση προς επιτιμηση" απο το δικο μου προγραμμα βγαινουν μονον μωβ δεν μου βγαινουν τα ροζε-φουξια του ιασονα... Παντως, ετσι εχουμε και πολυχρωμια καλημερα [ουπς...λαθος χρωμα...] 2
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Παίδες τελικά ποιές αεροφωτογραφίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για απόδειξη χρόνου κατασκευής? Α/Φ απο google maps γίνονται δεκτές? Έχω περίπτωση καταγγελίας σε πελάτη όπου ο υπάλληλος της ΥΔΟΜ έκανε χρήση απο το street view στην έκθεση αυτοψίας για να αποδείξει οτι δεν υπήρχε ενα στέγαστρο πριν τις 28.07.2011. Αν δεν κάνω λάθος ο νόμος αναφέρεται σε αυτές που ΘΑ αναρτήσει το ΥΠΕΚΑ και σε Α/Φ απο ΟΚΧΕ, ΓΥΣ κ γενικά απο ελληνική δημόσια αρχή. Υπάρχει καμιά δικαστική απόφαση που να απαγορεύει τη χρήση α/φ απο ξένες εταιρείες?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 (edited) επι Σηφουνακη το Κρατος πληρωσε γυρω στις 17.000 και πηρε απο την...ΕΠΕ τις α/φ της Μυκονου, Θηρας και μερους της Ροδου. Αυτες χρησιμοποιησε για έλεγχο. υγ το γιατι στην α/φ θα ειναι "διαφορετικα" απο ό,τι στο google maps ειναι ενα "θεμα" Edited Δεκέμβριος 8 , 2017 by dimitris GM
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 (edited) Για να δούμε Δημήτρη...πάντως δικαστική απόφαση μη χρήσης δε νομίζω να υπάρχει. Του λέω του ευλογημένου....ρίξτο,πλήρωσε 500 κ καθάρισες με την ΥΔΟΜ....ΟΟΟΟχχχι αυτός.....δεν υπάρχει τρόπος να το διατηρήσω? Σαφώς του λεω...αν ο δικηγόρος μπορέσει να πάρει απόφαση μη χρήσης του street view....αν ομως δεν, πάνε πλήρωσε πρόστιμο ανέγερσης -διατήρησης. Δημήτρη στο ποινικό τι ποινές μπαίνουν? Μπαίνουν ασχέτως αν το κατεδαφίσεις? Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες ΣυμμετοχήςPavlos33 Edited Δεκέμβριος 9 , 2017 by Pavlos33
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Σαφώς και δεν υπάρχει τρόπος να το διατηρήσει. Τι συζητάμε τώρα; Αφού δεν φαίνεται στο street view ειναι προφανες ότι το έκανε μετα. Δεν βρισκω καμία βαση στο να μη γίνει δεκτο το street view Αλλά ακόμα και να γινόταν, εσύ δηλαδή αντίστοιχα τι αποδεικτικά θα βρεις για να ισχυιστείς ότι το έκανε πριν;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα