lefpan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2023 (edited) Καλησπέρα. Κάποιος φίλος μου έδωσε τις παλιές του μπαλκονόπορτες αλουμινίου (λευκές, επάλληλες, δεν γνωρίζω σειρά) και θέλω να τις χρησιμοποιήσω αλλού. Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω οδηγούς; Edited Ιανουάριος 11 , 2023 by Pavlos33 έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2023 Καλησπέρα, δες μήπως στο πλαινό των προφίλ ή εσωτερικά γράφει τίποτα κωδικούς και βρείς την εταιρία/σειρά από εκεί. Όμως πως θα τα επαναχρησιμοποιήσεις, δηλ. έχεις ακριβώς ίδια ανοίγματα; Διαφορετικά αν κοπούν δεν θα έχουν την ίδια αντοχή όπως πριν.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2023 (edited) Ο πιό σωστός να σε βοηθήσει είναι κάποιος αλουμινάς. Νομίζω ότι μπορείς, αλλάζοντας τα ροδάκια από κάτω, να βάλεις ότι οδηγό θέλεις. Edited Ιανουάριος 13 , 2023 by antloukidis
lefpan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2023 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα