myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 όπως τα λέει ο erling μπορεί στη δική σου περίπτωση να μη "χρειάζεται" όμως υπάρχουν παραδείγματα όπου είναι αναγκαίο πχ πάνω από το επιτρεπόμενο ύψος μπαινει πέργκολα η οποια όμως πρέπει να έιναι εντός του ιδεατού στερεού
ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΚΑΡΙΩΤΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Θα ήθελα την βοήθεια σας . Στο ιδεατό στερεό πότε χρησιμοποιούμε κλίση 1,5 Π , και πότε 1:1,5 ;
andrianna Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Το ίδιο είναι. Έχεις ένα ορθογώνιο τρίγωνο όπου Π το πλάτος του δρόμου και έστω Η το ύψος. Η υποτείνουσα σου δίνει το ιδεατό στερεό. Ή θα πεις ότι Η=1,5Π ή λέμε ότι η αναλογία Π:Η είναι 1:1,5. 2
matos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Να ρωτήσω κατι και εγώ; Σε γωνιακό οικόπεδο, στο οποίο οι δρόμοι έχουν διαφορετικό πλάτος, ποιό 1,5Π λαμβάνω υπ' όψη;
georg coco Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Ο κάθε δρόμος έχει το δικό του Π... πχ. Uploaded with ImageShack.us ... και για να ξεμπερδευτείς τελείως έχουμε και την παρακάτω περίπτωση για τα γωνιακά... Uploaded with ImageShack.us 1
matos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Σε ευχαριστώ πολύ georg coco για την άμεση απάντηση σου! Τα είχα μπερδέψει λίγο στο κεφάλι μου..
petsagouris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Από πρόσωπο οικοπέδου που είναι σε πεζόδρομο ισχύει η έννοια του ιδεατού στερεού;
nisorvani Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Γιατί να μην υφίσταται η έννοια του ιδεατού στερεού στον πεζόδρομο? Δεν υπάρχουν Ρ.Γ. και Ο.Γ.? Άρα δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Η λογική μου λέει ότι φίσταται. 1
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 συμφωνώ! για τις μη αναγνωρισμένες οδούς δεν ισχύει!
Vasileios Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω αν τα προαναφερθέντα ισχύουν το ίδιο και στα εκτος σχεδίου γήπεδα?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα