akikos39 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2023 Καλησπέρα σας. Αγόρασα ένα κινητό με το άρθρο 39α και θέλω να συμπληρώσω το Φ2 (ξέρω ότι είναι εκπρόθεσμο :(). Όταν ξεκινώ τη δήλωση μου συμπληρώνει αυτόματα το 361 από το myData. Οταν παω να το οριστικοποιήσω τη δήλωση δεν με αφήνει γιατί το 381 να ειναι μηδενικό. Καμιά βοήθεια;
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2023 (edited) 3 hours ago, akikos39 said: Καλησπέρα σας. Αγόρασα ένα κινητό με το άρθρο 39α και θέλω να συμπληρώσω το Φ2 (ξέρω ότι είναι εκπρόθεσμο :(). Όταν ξεκινώ τη δήλωση μου συμπληρώνει αυτόματα το 361 από το myData. Οταν παω να το οριστικοποιήσω τη δήλωση δεν με αφήνει γιατί το 381 να ειναι μηδενικό. Καμιά βοήθεια; Δεν το απαντήσατε μόνος σας ήδη εδώ; Νόμιζα ότι είχε λυθεί το ζήτημα. Edited Φεβρουάριος 7 , 2023 by JohnnyHoliday
akikos39 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2023 (edited) 8 minutes ago, JohnnyHoliday said: Δεν το απαντήσατε μόνος σας ήδη εδώ; Νόμιζα ότι είχε λυθεί το ζήτημα. Ναι θα ενημέρωνα και εδώ. Το έγραψα πριν βρω τη απάντηση και στα 2 forum. Σύμφωνα με αυτό https://www.forin.gr/articles/article/22368/pol-1150-2017 Πρέπει να συμπληρωθούν τα πεδία 366, 386 και να μπουν και στις εκροές στο 303, 333. Αν μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος θα ήταν χρήσιμο. Edited Φεβρουάριος 7 , 2023 by akikos39
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα