conbar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2023 Καλησπέρα σας, Σε κτίριο, όπου παρουσιάζονται κάποια σαθρά σημεία στην ταράτσα - ίσως με κίνδυνο πτώσης - ποιος πραγματοποιεί τεχνική έκθεση ώστε να επισκευαστούν/επιδιορθωθούν κατάλληλα; (προφανώς αν χρειαστεί). Είναι αρμοδιότητα Πολιτικού Μηχανικού; Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2023 2 λεπτά πριν, conbar said: ...- ποιος πραγματοποιεί τεχνική έκθεση ώστε να επισκευαστούν/επιδιορθωθούν κατάλληλα; ... Πολιτικοί Μηχανικοί και Αρχιτέκτονες Μηχανικοί οι πιο σχετικές ειδικότητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolaos1393 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 (edited) Kαλησπέρα, Έχω μεγάλο πρόβλημα στεγανότητας στην ταράτσα (μένω σε ρετιρέ). Διαμένω στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να μου προτείνετε εναν εξειδιξευμένο μηχανικό που να αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις. Ευχαριστώ πολύ! Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου. Didonis Edited Δεκέμβριος 9 , 2023 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 20 λεπτά πριν, Nikolaos1393 said: ... αν σας είναι εύκολο να μου προτείνετε εναν εξειδιξευμένο μηχανικό που να αναλαμβάνει ... εύκολο μπορεί να είναι αλλά δεν είναι επιτρεπτό από τους κανόνες να σου υποδείξουμε Μηχανικό. Βρίσκεις μόνος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα