Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαίωμα εγγραφής ΜΠΔ στο μητρώο των Μηχανολόγων


Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!

Είμαι καινούρια στο forum και το βρίσκω ήδη ιδιαίτερα χρήσιμο!Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο για το δικαίωμα εγγραφής των Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στο μητρώο των Μηχανολόγων (Δικαίωμα υπογραφής ηλεκρολογικών εγκαταστάσεων,κ.λ.π.).Δεν θα σας κουράσω με το γνωστό θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων των ΜΠΔ...Η δική μου απορία είναι η εξής..Πως είναι δυνατόν στην αρμόδια υπηρεσία των Χανίων οι ΜΠΔ να καταθέτουν αιτήσεις και να εγγράφονται στο μητρώο των μηχανολόγων, ενώ στην νομαρχία Αθηνών να μην γίνεται καν δεκτή η κατάθεση των δικαιολογητικών....???

Link to comment
Share on other sites

Α ναι.. ο νομοθέτης (κράτος) παρανομεί δηλαδή... καλή τύχη συνάδελφε. Πάντως καθώς τα δικαιώματα των ΜΠΔ είναι νομικά κατοχυρωμένα εγώ θα απευθυνόμουν πρώτα στο ΤΕΕ και μετά σε κάποιο όργανο νομικής φύσεως... λχ ο συνήγορος του πολίτη καθώς στο site του αναφέρεται:

 

" Ο Συνήγορος του Πολίτη ερευνά ατομικές διοικητικές πράξεις ή παραλείψεις ή υλικές ενέργειες οργάνων των δημόσιων υπηρεσιών που παραβιάζουν δικαιώματα ή προσβάλλουν νόμιμα συμφέροντα φυσικών ή νομικών προσώπων." από εδώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.