Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενοικίαση απαλλοτριωμένου χωρου


george1969

Recommended Posts

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Καλησπέρα σας

Έχω αγοράσει μια καντίνα καφέ και θέλω να την τοποθετήσω σε ένα πολύ καλό πέρασμα δίπλα στην εθνική οδό και σε επαρχιακό κόμβο ειδικότερα που βρίσκεται σε βιομηχανική ;ζώνη και θέλω να μου πείτε που πρέπει να απευθυνθώ για να ενοικιάσω κάπου 300-500 τετραγωνικά μέτρα από τα 5 στρέμματα που είναι απαλλοτριωμένα για να τοποθετήσω την τροχήλατη καντίνα και να διαμορφώσω τον περιβάλλοντα χώρο.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

 Εχει γινει απαλλοτριωση για "συγκεκριμενο σκοπό"

[δεν λες ποιόν]

Δεν επιτρεπεται η αλλαγη σκοπου απαλλοτριωσης...με απειλη εως και αρσης αυτης.

  .

 

Link to comment
Share on other sites

Η απαλλοτρίωση είχε γίνει για το άνοιγμα της εθνικής οδού , γεφυρών και περιφερειακού δρόμου , δίπλα από την εθνική οδό . Ο χώρος είναι ένας σκουπιδότοπος τώρα αλλά είναι πέρασμα με μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων. Μπορώ να σας στειλω ένα αποτύπωμα από το Google maps για καλύτερη κατανόηση 

KOMVOS.pdf

Link to comment
Share on other sites

Ο μόνος αρμόδιος για την ενοικίαση κάποιου χώρου είναι ο ιδιοκτήτης του. Επειδή όμως πρόκεται για κόμβο εθν. οδού, αυτό που θέλεις είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο. Οι εγκαταστάσεις επί εθν. οδών επιτρέπονται μόνον υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις. Επειδή όμως δεν μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις εξ αποστάσεως (χωρίς να γνωρίζουμε πλήρως το αντικείμενο), καλό είναι να επισκεφθείς μηχανικό στην περιοχή σου.

Link to comment
Share on other sites

Εκτος των ανωτερω που αναφερονται ,η περιοχή αυτή δεν είναι κόμβος αλλά άνω διαβαση, αν δεν κάνω λάθος μεταξύ Ριτσώνας και Θήβας. Θα πρεπει να βεβαιωθεις οτι δεν εμπλέκεται η εν λογω περιοχη στη λειτουργία της εθνικής οδού η καντινα που θες να ανοιξεις, δηλαδή να κάνεις επικοινωνια προς την εταιρεία που διαχειρίζεται τον αυτοκινητοδρομο,  καλό θα ήταν να ρωτήσεις όμως και το αρμόδιο υπουργειο όπως και τοπικά τμήματα τροχαιας και αστυνομίας  όπως και δημο  για τις συνέπειες που θα έχει η καντίνα εκεί,  απορριμματα , σταθμευμένα οχήματα κλπ 

Edited by kostassid
Link to comment
Share on other sites

Σκουπιδότοπος έχει γίνει εκεί . Αν πάω με μηχανικό στο Κτηματολόγιο και βρω ποιος είναι αρμόδιος για το χώρο , θα μπορω λέτε να βγάλω άκρη ; Μας ενδιαφερει ένα πολύ μικρό κόμματι για την τοποθέτηση τροχήλατης ΚΑΝΤΙΝΑΣ μιας και έχει ακριβώς διπλα γεώτρηση για να πάρεις και νερό αλλά και ρεύμα . Ίσα ίσα που και ο χωρος θα φτιαχθει και θα γίνει κάτι όμορφο αλλά και το δημόσιο η ο διαχειριστής θα επωμισθεί με χρήματα λόγω ενοικίασης . Σας έχει πέσει στην αντίληψη από την εμπειρια σας κάτι παρόμοιο ; Απο την Λαρισα και πάνω έχει πολλές τροχήλατες καφέ καντινες σε κομβικά σημεία διπλα στους δρόμους όπως για παράδειγμα τα BRUNO καφέ .

Link to comment
Share on other sites

Από την εμπειρία μου μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Μια προσπάθεια όμως θα δείξει τα απαιτούμενα 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.