Elounda Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2023 47 λεπτά πριν, st2 said: Για οικόπεδα που έχουν "κοπεί" μετά το 2003;; Τι θα ισχύει; Τι εννοείς? Αυτά πρέπει να είναι άρτια κατά τον κανόνα όταν "κόπηκαν" @avgoust πες μού πόσα τύφλα έχουν δουλειά πλάτους 3,5 και δη προ 1985.Επισης η δουλεια αυτη πρέπει να συνδέεται με διεθνή κτλ οδό. Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2023 (edited) να πω την περιπτωση μου ιδιοκτησια Α 3500τμ επι αναγνωρισμένης επαρχιακής οδού ο γειτονας εχει 7000τμ επι αγροτικής οδου και κοβει την ιδιοκτησία Β 4000τμ παλι επι αγροτικής οδου το 2020 (προ ν.4759/2020) (η αγροτική οδός δεν είναι κατα την γνώμη μου προ 23) καλώς ή κακώς η κατάτμηση έγινε και την πουλαει ο νεος ιδιοκτητης της ιδ.Β μπορεί να αγοράσει την ιδ. Α να κάνει συνένωση και να βρει το προσωπο που θέλει για να οικοδομήσει; (εμένα με ρωταεί ο ιδιοκτητης της ιδ.Α) Edited Νοέμβριος 29 , 2023 by st2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2023 εφόσον: - πληρούνται οι προϋποθέσεις του κανόνα, και - δεν απαγορεύεται από άλλες διατάξεις που ισχύουν στην περιοχή (ΓΠΣ, ΣΧΟΟΑΠ, κλπ), μπορεί να δημιουργηθεί νέο γήπεδο με το απαιτούμενο πρόσωπο στην επ. οδό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodisi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 Ειμαι ενας απ'τους χαζους ξενους που αγορασαν ενα κοματι γεις για να βαλουν ενα σπιτακι. Δυστηχως δεν καταλαβαινω τοις Ελληνικουρες που διαβαζω για αυτον τον νομο. Μου λετε παρακαλω τι εχει να κανει το 1985; Και αυτος ο νομος εχει γινει η θα γινει; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afi8ionado Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 Τα παραπάνω που πέρασαν, και όλοι γράφουν "μεταβατικές διατάξεις άρθρου 80" , σε ποιο νομο, ΦΕΚ είναι; Συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση, απλά δε το βρίσκω....😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα