Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ! Πάντως κατέθεσα το ερωτηματολόγιο στην Δνση Ανάπτυξης και ενώ αρχικά μου ζήτησαν βεβαίωση καταλληλότητας από το Αγροτικής μετά αποφάσισαν να κάνουν ερώτημα στο αν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Δημοσιεύτηκε (edited)

υπαρχει ενα θεμα με αυτες τις βεβαιωσεις.

Εδω που μενω παλια εβγαζε το υγειας τετοιες βεβαιωσεις. Οταν τους ηρθε η διευκρινηση μεσω του εντυπου που σου ανεφερα, σταματησαν. Πιο παλια σε μερικες περιπτωσεις παιρναν και απο κτηνιατρικη λόγω του αυγου....

 

Ειναι μπερδεμα

παρολο που υπαρχει αναφορά σε αυτο το εντυπο το υπουργείο τα εχει μπλέξει οσο μπορουσε. Αντι να πει αυτο παει εκει ... εχει αρχισει τα εμπιπτει στο αρθρο ταδε που εκεινο εμπιπτει αλλου και δε συμμαζευεται... Ετσι δυσκολα βγαζεις ακρη...

 

Παντως νομιζω οτι η συγκεκριμενη περιπτωση είναι μαλλον ξεκαθαρο οτι παει αγροτικής αναπτυξης....

 

Αν καναν ερωτηση στο υπουργείο... φεξε Μαη μου να φας τριφύλλη....

 

Πες τους να ρωτησουν με τηλέφωνο σε αλλη Δ/νση αναπτυξης γιατί ουτε σε ενα χρόνο δε ξεμπερδέυεις...

Edited by ggeorge
  • 3 months later...
Δημοσιεύτηκε

Η αποθήκη αλεύρων πρέπει να είναι ξεχωριστός χώρος με πόρτες ή μπορεί να είναι συνέχεια του ζυμωτηρίου-χώρου πώληση κτλ;

Δημοσιεύτηκε (edited)

ξεχωριστος...

μονο ο χώρος του ζυμωτηριου με τον κλιβανο και τον χωρο εκλιβανισης μπορει να είναι μαζί...

Edited by ggeorge
  • Upvote 1
  • 7 months later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

καλησπερα, ποιο ΦΕΚ αναφερεται στην αδεια λειτουργιας αρτοποιειου; ισχυει ακομα αυτο του 2007;

 

 

καποιος συναδελφος;

Edited by mkara
Δημοσιεύτηκε

καλησπερα, ποιο ΦΕΚ αναφερεται στην αδεια λειτουργιας αρτοποιειου; ισχυει ακομα αυτο του 2007;

 

 

καποιος συναδελφος;

 

Ναι κανονικά από όσο ξέρω..

Απλά τσέκαρε εξαρχής στο υγειονομικό τι ζητάνε γιατί είναι πολύ αυξημένες οι απαιτήσεις. Έχουν βάλει απαιτήσεις HACCP και διάφορα άλλα για τις απαιτήσεις του χώρου και είναι καλό εκτός από το να τα διαβάσεις στη νομοθεσία να στα επιβεβαιώσουν στο υγειονομικό, δείχνοντας τους μία κάτοψη του χώρου για να σου πουν ότι είναι οκ.

Δημοσιεύτηκε (edited)

καλησπερα

Οπως τα λεει ο συναδελφος.

 

Haccp θελουν τα αρτοποιεία που εχουν πρωτη υλη πανω απο 1000 κιλα αλευρι τη μερα

Τα κατω απο 1000 δε θελουν πληρη εφαρμογη αλλα να τηρουνται τα αρχεια που προβλεπει το haccp και να εφαρμόζεται ο οδηγος υγιεινής (αν θυμαμαι καλα ο Νο2)

 

Τις διαστασεις τις καθορίζει η δ/νση αναπτυξης αλλα καλο είναι να δουν τα σχεδια και στο υγειονομικο.

Διαβασε τη νεα υγειονομική γιατι εχουμε αλλαγες. Πχ βρυση που να ανοιγει χωρις να βαλεις χερι κλπ...

Edited by ggeorge
Δημοσιεύτηκε

 

Διαβασε τη νεα υγειονομική γιατι εχουμε αλλαγες. Πχ βρυση που να ανοιγει χωρις να βαλεις χερι κλπ...

Γιώργο καλημέρα! Αυτό που το βρίσκω;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλημερα

Η νεα υγειονομική διαταξη είναι η Αριθμ. Υ1γ/Γ.Π/οικ. 96967

 

ΦΕΚ 2718 Β / 8 οκτ 2012

 

Στο αρθρο 11 κατηγορία 1 (σελ 42353 πανω δεξια) το αναφερει. Οι χωροι που αναφερει διαφερουν γιατι εχουν δικη τους νομοθεσια τα αρτοποιεία, αλλα αν δεις στο τι περιλαμβανει η κατηγορια 1 θα δεις οτι εχει μεσα και τα αρτοποιεία. Επομενως χρειαζεται. Πλεον οπωσδηποτε μια βολτα απο το υγειονομικο χρειαζεται καθως εχουμε πολλες αλλαγες, μεχρι να τα μαθουμε καλα...

Edited by ggeorge

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.