Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιλαω για μεταπωληση ψωμιου και ειδων αρτου (κουλουρια-τυροπιτες-σαντουιτς κλπ), οχι για παραγωγη ψωμιου.

Δημοσιεύτηκε

Είναι πρατήριου άρτου τότε. Νομίζω πως συνδυάζεις την αρτοποιητική νομοθεσία με την νέα υγειονομική διάταξη.

Δημοσιεύτηκε

τα πρατηρια αρτου αδειοδοτούνται απο τον Δημο. Εφαρμοζεις την νεα υγειονομική διαταξη αλλα οι απαιτησεις ειναι λιγοτερες.

  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα

Είμαι Αρχιτέκτονας και έχω έναν πελάτη που θέλει να φτιάξει αρτοποιίο σε υπάρχον κτίσμα. Ο νόμος 3526/07 αναφέρει ότι για δυναμικότητα μέχρι 3000 κιλά/ημέρα το απαιτούμενο ύψος των χώρων εκλιβάνισης ζυμωτηρίου και αλέυρων και θερμοθαλάμου πρέπει να είναι 3 μέτρα.

Ερωτηση υπάρχει κάποια παρέκλιση σε αυτό , γιατί στη θέση που θα τοποθέτηθουν αυτοι οι χώροι έιναι 2.85 , ή να το ξεχάσω ?

 

Help

Δημοσιεύτηκε

Μάλλον το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις στο αρμόδιο γραφείο στο Βιομηχανίας να δεις αν θα σου επιτρέψουν από εκεί ή όχι.. Νομίζω αυτό θα έκανα εγώ. Ότι και να σου πει ο καθένας εδώ μέσα. (αν και δεν νομίζω να πάει κανένας να ρίξει άκυρο στην άδεια για 15 πόντους ύψος, αλλά για να είμαστε τυπικοί ρώτα το)

Δημοσιεύτηκε

παρεκλιση δεν υπαρχει αλλα συμφωνω με τον συναδελφο... δε θα ασχοληθουν και πολυ.

 

Η τομη στα σχεδια να είναι 3 μετρα και θα παρει (δυστυχως και παλι) την ευθυνη ο μηχανικος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.