ggeorge Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 υπευθυνη δηλωση του ιδιοκτήτη που θα λεει οτι ο κλιβανος που εχω στο αρτοποιείο μου εχει διαστασεις Α Χ Β εχει 4 πχ ραφια και η παραγωγικοτητα του είναι Α Χ Β Χ 4 Χ 220 (ο τυπος είναι στο ΦΕΚ 1519 Β /2008) Υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που υπολογιζεις όγκο αλλα μαλλον σε αυτον θα είσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Με πρόλαβε ο Γιώργος αλλά ας σου πω και εγώ αφού στο είπα από χτες. Βρήκα την υπεύθυνη δήλωση που είχα δώσει τότε και αναφέρει... Ως νόμιμος εκπρόσωπος του αρτοποιείου επί της οδού ........................., δηλώνω ότι εγκαταστάθηκε μεταχειρισμένος αρτοκλίβανος επιφάνειας ηλεκτροκίνητος. Οι διαστάσεις του αρτοκλίβανου είναι 1,20m x 1,85m και διαθέτει ν=4 ορόφους. Ο συντελεστής παραγωγικής δυναμικότητας καθορίζεται από το ΦΕΚ 1519 Β 2008 Σ.Δ.Π.=220 κιλά/τ.μ./24ωρο. Η παραγωγικότητα του φούρνου προκύπτει ίση με 1,85 x 1,20 x 4 x 220 = 1954 κιλά/24ωρο. Η θερμική ισχύς του κλιβάνου είναι 28 kW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 (edited) το μεταχειρισμενος ειναι απαραιτητο? αν ειναι ο παλιος του που πηρε την αδεια κ τωρ απαει για μεταβιβαση στα παιδια του? και η εταιρεια εκλεισε? πως να το χειριστω? Edited Σεπτέμβριος 3 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 (edited) εκει δε χρειαζεσαι ισως ουτε υπευθυνη δηλωση. Ειναι αδειοδοτημενος ηδη! Αν παρολα αυτα σου τη ζητανε κανε τη. αν η αδεια είχε βγει πριν το 2007 θα είχε διαφορετικη παραγωγικοτητα. Τοτε υπηρχει συντελεστης 280 και ενα ραφι εβγαινε εκτος λογω φαγητου. Ισως γιαυτο να σου τη ζητησουν μονο. Edited Σεπτέμβριος 4 , 2013 by ggeorge Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 καλησπερα, οι προυποθεσεις για τα πρατηρια αρτου ειναι τα 12 τμ σαν ελαχιστος χωρος; αυτο που γραφει η αρτοποιητικη νομοθεσια μονο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 (edited) καλησπερα, οι προυποθεσεις για τα πρατηρια αρτου ειναι τα 12 τμ σαν ελαχιστος χωρος; αυτο που γραφει η αρτοποιητικη νομοθεσια μονο; N 3982-11 ΦΕΚ 143Α Ν 4155-13 ΦΕΚ 120Α ΑΡ.44 ΥΑ ΟΙΚ 483-35-Φ15 ΦΕΚ 158Β Ν 3526-07 ΦΕΚ 24Α ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ αποθηκες κλπ πανε και υπογειο Edited Σεπτέμβριος 13 , 2013 by OTTO_engine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 σορρυ αλλα στη θερμικη ισχυ υπολογιζουμε μονο λεβητες? υπολογιζουμε κατι απο τους αρτοκλιβανους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (edited) Στη θερμική ισχύ, λαμβάνονται ΜΟΝΟ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό edit : αν έχεις ηλεκτρικό κυκλοθερμικό φουρνο, βαζεις τα KW κατανάλωσης Στου αρτοκλιβάνους, λαμβάνουμε ΜΟΝΟ τη κινητήρια ισχύ απο τον καυστήρα Στα άλλα μηχανήματα (πχ μίξερ κλπ) παίρνουμε τα KW καταναλωσης ... Edited Σεπτέμβριος 29 , 2013 by dib 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 ευχαριστω dib θα θελα και κατι ακομα σχετικα με το τευχακι εχω την εξης περιπτωση εχω ενα αρτοποιειο που μεταβιβαζεται αρα στο Α4 του υποδειγματος τσεκαρω σιγουρα την μεταβιβαση σαυτο το αρτοποιειο εχει προσαρτηθει και νεος χωρος τακτοποιημενος με 4014 αυτο παει να πει πως τσεκαρω και την επεκταση στο Α4? εκτος απο τον παλιο κλιβανο, μου βαλαν και εναν ακομα .... τσεκαρω ΚΑΙ εκσυγχρονισμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Για μεταβίβαση ΝΑΙ Για επέκταση...δεν έχω δουλέψει το 3892, αλλα νομίζω πρέπει να τσεκάρεις το Α4.5 (απο πάνω προς κάτω) ή το Α4.6 ή και τα 2, γιατί το 5 αναφέρεται σε αύξηση μηχανολογικού ενω το 6 σε Επέκταση (αύξηση) ή Εκσυχρονισμό κτιριακό Σ' αυτό ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα