OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (edited) ορισμος υγειονομικου υπευθυνου?..... οεο!!! ποιος μπαινει? θελει 2 ΥΔ? απο τον.... υγ υπευθυνο κ απο τον ιδιοκτητη? κανα υποδειγμα? Edited Οκτώβριος 17 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 ο υγ υπευθυνος πρεπει να ναι καποιος απο το καταστημα? και τελος για μεταβιβαση και εκσυγχρονισμο θελει κ συπληρωση καποιο απο τα παραρτηματα III IV V ??? και πιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 #171 και #172 κατι...???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 το ίδιο άτομο μπορεί να είναι και τα 2....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 ωραια αλλα δεν εχω βρει καποιο κειμενο γμτ.... τι να γραφει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) οττο δεν είχα δει τα μηνυματα Εννοείς τον υπευθυνο αρτοποιίας ετσι; Μπορει να μπει ο ιδιοκτήτης αλλα και εργαζόμενος αρκει να εχουν την εμπειρια ΥΔ ιδιοκτήτη: Οριζω Υπευθυνο αρτοποιιας στο αρτοποιείο μου που βρίσκεται στην οδο..... τον κυριο. ΧΧΧΧ ΥΔ εργαζομένου: Αποδεχομαι να είμαι Υπευθυνος αρτοποιίας στο αρτοποιείο που βρισκεται στην οδο ΧΧΧ ιδιοκτησίας ΧΧΧ και δεν είμαι υπευθυνος σε αλλο αρτοποιείο. Εχω εμπειρία ανω των τριων ετων (ή ενα με πτυχίο αρτοποιιας) η οποια αποδεικνύεται με ενσημα ΙΚΑ τα οποια καταθετω κλπ . Το τελευταίο με την αποδειξη δεν είναι απαραίτητο να γραφτει Αν είναι ο ιδιοκτήτης αρκει μια υπευθυνη δηλωση που θα λεει ολα τα παραπανω Για οποιαδήποτε αλλαγη θελεις ερωτηματολογιο και Υπευθυνη δήλωση εναρξης. Αναλογα το μεγεθος (επαγγελματικο εργαστήριο, μοναδα χαμηλης οχλησης κλπ) και την αντιστοιχη ΥΔ... Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by ggeorge Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) καλημερα φιλε μου ρε συ κανω 2 αρτοποιεια και η μια νομαρχια μου ζητα υγειονομικο υπευθυνο και η αλλη οχι δε μιλαω για τον αρτοποιο Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 το υγειονομικο στο ζηταει ετσι; Είναι αυτος μαλλον που θα τηρει τις αρχες του haccp και που θα κανει το σεμιναριο. Δεν εχω ασχοληθει. Μια υπευθυνη δηλωση οτι θα παρακολουθήσει το σεμιναριο συνηθως ζητανε ή μια φωτοτυπια της αιτησης για συμμετοχη στο σεμιναριο. Δεν εχω ακουσει για υπευθυνη δηλωση ορισμού, αλλα φανταζομαι οτι θα είναι κατι αντιστοιχο με τις ΥΔ αρτοποιου. Ορισμος και αποδοχη; δε ξερω δυστυχως περισσότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
κόκκινος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Κανονικά ζητείται μόνο υπεύθυνος αρτοποιίας. Σε περίπτωση όμως που η επιχείρηση είναι εταιρία (Ο.Ε., Ε.Ε. Ε.Π.Ε.) βεβαίως και ζητείται κάποιο συγκεκριμένο άτομο που θα οριστεί υγειονομικά υπεύθυνο. Αν η εταίρια είναι ατομική δεν ζητείται γιατί εννοείται ποιος είναι ο υγειονομικά υπεύθυνος. Αυτό ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 μερσι ολους εξ ισου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα