argirosnikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Συνάδελφοι καλησπέρα. Μου ανατέθηκε μια άδεια και μένα αντίστοιχου περιεχομένου. Θα είναι αρτοποιείο(παραγωγή αρτου και αρτοπαρασκευασμάτων) με εργαστήριο ζαχαροπλαστικής.Λιανική διάθεση των παραγώμενων σε χώρο λιανικής στο ίδιο κατάστημα. Εγώ γνωρίζω ότι το εργαστηριο ζαχαροπλαστικής πρέπει να είναι 30 τ.μ και πάνω. Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες της συζήτησης ότι δεν υφίσταται πλέον αυτή η απαίτηση. Μπορεί να μου υποδείξει κάποιος συνάδελφος σε ποιο σημείο νομοθεσίας αναφέρεται αυτό? Στο βιομηχανίας πάντως μου είπαν ότι υπάρχει αυτή η απαίτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Υπηρχε στην παλια υγειονομικη που πλεον δεν ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirosnikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Συνάδελφε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για την υγειονομική υπηρεσία γνωρίζω ότι δεν ισχύουν πλέον τα τετραγωνικά. Για το βιομηχανίας υπάρχει κάποια απαίτηση ελάχιστων τετραγωνικών του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής όταν αυτό συνδυάζεται με αρτοποιείο? Εκεί μου ζήτησαν τετραγωνικά του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, όχι στο υγειονομείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 (edited) Οχι. Μονο στην υγειονομικη αναφεροταν. Δεν υπαρχει πουθενα αλλου Edited Ιανουάριος 23 , 2014 by ggeorge Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirosnikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Ευχαριστώ πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 (edited) πυροσβεστικη Αριθμ. Φ 15/οικ. 1589/104 - 2006 παραρτημα ΙΙ κατ Αα για ενα φιλαρακι Edited Ιανουάριος 27 , 2014 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 (edited) να κανω μια χαζη ερωτηση? ολοι μας πια ξερουμε την ΥΔ του πολ μηχ που παει σε ολα τα μεταποιητικα περι αδειας, χκχ, κλπ κλπ κλπ η οποια καταληγει η χρηση του κτηριου ειναι βιομηχανικη - βιοτεχνικη εγω θα θελα να ρωτησω επειδη αυτη η δηλωση κυκλοφορει φασον 8οροφη πολυκατοικια με ισογειο αρτοποιειο στο κεντρο της Αθηνας παλι το ιδιο γραφουμε στο τελος? αυτο το βιομ βιοτεχν εχει να κανει με το οτι εκεινη την στιγμη χρησιμοποιειτε ετσι? οτι υπαρχει καποιο μεταποιητικο εκει? ή ειναι κατι αλλο αξιο προσοχης? και μπορει καποιος συναδελφος να μου θυμησει περι υγειονομ υπευθηνου τι ισχυει? ΜΦΧ εδιτ ????? Edited Φεβρουάριος 9 , 2014 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 τελος η μια.... βγηκε pay day αντε κ η δευτερη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Καλημέρα! Μπορώ τα w.c. λουτρό για του υπαλλήλους να το βάλω ώστε η πρόσβαση του να γίνεται μέσα από το χώρο των αποδυτηρίων; Δεν βλέπω κάπου να απαγορεύεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 (edited) γενικα το αποδυτηριο "μπορει" να ναι και προθαλαμος του wc ... να χει πλακακι κλπ εμενα μου χει περασει 1 ..... 1......... τωρα...... εσυ οταν λες wc εννοεις με προθαλαμο ομως ετσι? Edited Απρίλιος 15 , 2014 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα