spiliosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Καλησπέρα, μια ερώτηση επι του θέματος, σύμφωνα με τον 4512/2018 η συνολική επιφάνεια αρτοποιείου για παραγωγή έως 3.000 kg/24h είναι τα 70 τ.μ. Το έχω καταλάβει σωστά; Δηλαδή στα 70 τ.μ. περιλαμβάνονται όλοι οι χώροι (ζυμωτήριο.χώρος εκκλιβάνισης, αποθήκη άλευρου, αποθήκη έτοιμου προϊόντων-πρατήριο, wc, αποδυτήρια κ.λ.π.) ανεξαρτήτως των τετραγωνικών των επιμέρους χώρων;Μπορούμε δλδ να έχουμε και χώρο π.χ. ζυμωτηρίου 10 τ.μ.;
ggeorge Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 σωστα ρωτα και το υγειονομικό ομως γιατι η υγειονομική διάταξη μιλαγε για επαρκείς χωρους (αν και πρεπει να αλλαξε προσφατα). 99% θα σου πουν οτι λεει η Δ/νση αναπτυξης (100% θα ελεγα αλλα ... )
spiliosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, καλή σου μέρα και καλές γιορτές!
deathlok Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 Καλησπέρα, βάσει του 4512/2018 ορισμένοι χώροι δεν μπορούν να είναι υπόγειοι (και παλιά νομίζω το ίδιο ίσχυε). Μου έτυχε μία περίπτωση όπου όλο το αρτοποιείο θα στηθεί σε υπόγειο νομιμοποιημένο χώρο (διευκρίνηση όταν λέμε υπόγειο εννοούμε στην αρχική άδεια γιατί στην πραγματικότητα όλη η πρόσοψη του μαγαζιού είναι επί κεντρικής λεωφόρου και είναι ξεθαμμένη στο 100%) γίνεται; η μετράει τι είναι στην άδεια; (το υπόγειο ως τακτοποιημένος χώρος λειτουργούσε ως υγειονομικού ενδιαφέροντος)
spiliosa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 Καλημέρα, Μήπως έχει κάποιος συνάδερφος το νέο Ερωτηματολόγιο του Παραρτήματος Ι του ΦΕΚ 2278 Β /15.06.2018 σε word ;
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 (edited) Με export σε word, βλέπω ότι βγαίνει πολύ κάλο. Δείτε το. Δεν είναι ανάγκη να θέτετε το ίδιο ερώτημα και σε άλλα νήματα (εδώ, εδώ) που αφορά την ίδια ζήτησή σας, διότι μπερδεύει. 64618_par.pdf 64618_par.docx Edited Ιούλιος 20 , 2018 by georgegaleos 1 1
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Εν τέλει έχει καταλήξει κάποιος αν μπορεί να υπάρξει αρτοποιείο μικτό με χώρο μαζικής εστίασης εφόσον υπάρχουν επαρκή τ.μ.; Στο ανάπτυξης λένε όχι γιατί ο νόμος λέει ότι το αρτοποιείο είναι ενιαίο και πρέπει να είναι αυτόνομο και αυτοτελές! Βέβαια αυτό δεν το λέει κάπου. Αλλά εμείς θέλουμε μικτό κατάστημα αρτοποιείου με μαζικής εστίασης νοητά διαχωρισμένα. Δηλαδή συνύπαρξη ουσιαστικά του πρατηρίου του αρτοποιείου με τον υπόλοιπο χώρο. Την παρακάτω οδηγία την γνωρίζω αλλά δεν δέχονται ότι εννοεί μικτό κατάστημα. Τι πιστεύετε; Εννοείται ότι θα βγουν δύο άδειες από ανάπτυξης και δήμο.
ata Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 (edited) Παιδιά γνωρίζει κάποιος για περίπτωση αρτοποιείου τι απαιτείται από θέμα πυρασφάλειας; Βλέπω ότι ανήκω στην κατηγορία Αα και από μηχανήματα ο κλίβανος είναι 19,4 kw (άρα θερμική) και τα υπόλοιπα ζυμωτήρια, ψυγεία κτλ 6,5kw. Άρα βλέπω ότι είμαι κάτω από 22kW κινητήρια ή 50kW θερμική ισχύ και με 100 τ.μ. καταστήματος απαλλάσεται από κάθε μελέτη (ενεργητική, παθητική) και πιστοποιητικό πυροπροστασίας; Ερμηνεύω κάτι λάθος; Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλώς πρέπει να βάλει Φ.Α. και 2 πυροσβεστήρες κατά την υπόδειξη της πυροσβεστικής χωρίς μελέτη. Διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει εγκατάσταση αερίου ή δεξαμενής πετρελαίου Edited Νοέμβριος 15 , 2018 by ata
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα