ggeorge Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 (edited) δεν ισχυει αυτο. Πλεον για το πρατηριο ζαχαροπλαστικής δεν απαιτουνται τετραγωνικα συμφωνα με τη νεα υγειονομικη Επομενως να εχεις λιγα παραπανω απο τα 17,5. Ισχυρίζεσαι οτι τα επιπλεον είναι για ζαχαροπλαστική και είσαι ενταξει. Βαλε τα σε ενα χωρο ολα μαζί τα γλυκα σε προθηκες παγκους κλπ. σου ζητησαν πληρες μελετη haccp η μονο τα προαπαιτουμενα; Αν δε θελεις πληρες μελετη θελεις διαγραμμα ροης μονο και καποια αρχεια εκπαιδευσης απεντομωσης κλπ (που δεν είναι δικη μας δουλεια) Edited Αύγουστος 9 , 2013 by ggeorge Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 εχω μιλησει με υγειονομικο μονο ροης μου ζητησαν γκαραντι εχει δικιο ο γιωργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 Και εδω τουλ το διαγραμμα ροης δεν χρειαζεται να ειναι ξεχωριστο εγγραφο, μπορεις να το τυπωσεις πανω στη κατοψη-τομη/ του καταστηματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Εμένα στο υγιεινής μου είπαν ότι το διάγραμμα ροής γίνεται το ευθύνη του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και πρέπει να το υπογράφει αυτός. Εσάς τι σας έχουν ζητήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 εδω το κανει ο μηχανικος. ή πανω στο σχεδιο ή σε ξεχωριστο φύλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Το κάνει = το υπογράφει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 (edited) ναι. το υπογραφει ο μηχανικος. λογικα θα το δεχονται και απο τον ιδιοκτήτη Edited Αύγουστος 11 , 2013 by ggeorge Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 μηχανικος ξερω και γω ο ιδιοκτητης ως συνηθως πεφτει απο τα συννεφα σε πολλα πραγματα ειναι αμοιρος ευθυνων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Σε μας ζητάνε ο ιδιοκτήτης να υπογράφει πάντως το διάγραμμα ροής.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 ΥΑ 483 35 Φ15 ΦΕΚ 158Β εχει κανεις τα παραρτηματα - ερωτηματολογια - σε word ελαφρος σουλουπωμενο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα