deathlok Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Γενικές απορίες για το ερωτηματολόγιο 1) Απαλλαγη από την υποχρέωση έκδοσης άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας ζητάμε ( στο Α4) ή άδεια εγκατάστασης; 2) Στο Β2 που λέει κριτήρια. μεγέθη/ όχλησης βάσει.......εντάξει η όχληση είναι ΧΑΜΗΛΗ η κατηγορία όμως πια είναι γιατί λέει στο ΦΕΚ ότι τα αρτοποιεία είναι κατηγορία Β αλλά εξαιρούνται τα επαγγελματικά εργαστήρια ... οπότε τι κατηγορία το βάζω; 3) Την φιάλη υγραερίου την γράφω ως φορητή δεξαμενή έτσι δεν είναι; 4) ΚΑΔ βάζουμε το 10.71 10.72 μόνο και όχι το κατεβατώ των καδ που αφορούν πώληση λιανική χονδρικη 47.21 47.24 47.25 κτλ. έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 (edited) καλησπερα. δεν εχω μπροστα μου ερωτηματολογιο οποτε δε θυμαμαι ακριβως σε ποια σημεια αναφερεσαι 1) Αναλογα τα kw. Κατω απο 37 (χωρις δεξαμενες υγραεριου) απαλλαγη, πανω απο 37 αδεια εγκαταστασης 2) Κατηγορια Β με απαλλαγη απο ΠΠΔ 3) ναι (θα χρειαστεις ανιχνευτικο διαρροης) 4) το βασικο νομιζω αρκει. Δεν εχω μπροστα μου τη λιστα για να σου πω ποιο είναι αλλα μαλλον σωστα θα το εχεις επιλεξει Edited Δεκέμβριος 12 , 2013 by ggeorge 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 (edited) 1. Απαλλαγή από την υποχρέωση έκδοσης Άδειας Εγκατάστασης και Λειτουργίας 2. Β 3. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΟΡΗΤΗ ΕΑΝ ΘΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ειναι σε πλακα πανω βιδωμενη? βασικα αλλο φιαλη αλλο δεξαμενη, οι δεξαμενες ειναι σταθερες 4. 10.7 κανε ενα μιξ με την απαντηση του ggeorge Edited Δεκέμβριος 12 , 2013 by OTTO_engine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 (edited) μου παν απο το αναπτυξης οτι εχει καταργηθει το 8τμ για τον καφε με την νεα αιβ, απλα δε θυμαμαι αν μου παν οτι βαζουμε οτι θελουμε, ισχυει? Edited Δεκέμβριος 13 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 μαλλον βγαζεις ξεχωριστη αδεια απο το δημο. Ετσι ειχα ακουσει πριν 2-3 μηνες. Τοτε δεν ηταν σιγουροι ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 θα παρω παλι τηλ σε λιγο και αναπτ και υγειονομ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 και για το πετρελαιο ανεξαρτητως τμ και Αα αν η δεξαμενη ειναι σε κοινοχρηστο - ΠΡΑΣΙΕΣ κλπ - χωρο ισως απαιτειται ΠΠ αυτο μου το παν απο αναπτυξης lol τωρα το θυμηθηκα διασταυρωνω με ΠΥ απο δευτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocktheo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Έχω μια απορία και εγώ... Ανέλαβα την άδεια λειτουργίας αρτοποιείου, έχω κάνει το ερωτηματολόγιο, έχω πάρει απάντηση.....και πρόσφατα πήρε το μάτι μου ένα νέο νόμο Ν 3106/2013 ''περί απλούστευσης χορήγησης άδειας λειτουργίας ΚΥΕ'', που λέει ότι πλέον οι άδειες θα βγαίνουν από το Δήμο και όχι τη Διεύθυνση Ανάπτυξη της εκάστοτε Περιφέρειας. Ερωτήσεις: το αρτοποιείο είναι ΚΥΕ; έαν Ναι, ισχύει το παραπάνω; διότι η Διεύθυνση Ανάπτυξης που απάντησε πως δεν έχει γνώση για το συγκεκριμένο και προχωράει όπως γνωρίζουμε.. Βοήθεια, πλιιιιιιίζζζζζ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 το πρατηριο άρτου ειναι ΚΥΕ το αρτοποιείο οχι με την εννοια που περιγράφει ο άνωθεν νομος που αναφέρεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα