Giannhs Balaroutsos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2023 Καλησπέρα, έχω το Promark 100 λειτουργεί κανονικά στην χάραξη,όμως στην εφαρμογή Promark Field όταν κάνω export τα σημεία σε txt, στην στήλη "Ώρα" έχω διαφορά δύο ώρες πχ μετράω ένα σημείο ώρα 18.05, 22-3-23, στο txt δείχνει κανονικά την ημερομηνία 22-3-23 με ώρα 16.05 . Η συσκευή είναι ενημερωμένη στην τελευταία έκδοση, δεν έχω κάποια συνδρομή στο HEPOS ή URANUS. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2023 προφανώς είναι ώρα Γκρινουϊτς (GMT) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannhs Balaroutsos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2023 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2023 Η συσκευή είναι κανονικά ρυθμισμένη και ενημερωμένη με τις τελευταίες εκδόσεις firmware.Θα έχω πρόβλημα στην σύνταξη ενός τοπογραφικού διαγράμματος ή αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω καινούργια αγορά GPS; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2023 Αν το μηχάνημα είναι ρυθμισμένο σε GMT, δεν υπάρχει πρόβλημα Γιατί όμως δεν ρωτάς την εταιρεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannhs Balaroutsos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2023 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2023 Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα