aath Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2023 Καλησπέρα συνάδελφοι, Έχω πελάτη που θέλει ΠΕΑ για έκδοση ΠΕΚ ανακαινισμένης κατοικίας με ξύλινα κουφώματα που κατασκεύασε τοπικός ξυλουργός και τζαμάς. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πιστοποίηση για τα κουφώματα. Τι θα με συμβουλεύατε; Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
persepolis88 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2023 Η ΜΕΑ τι λέει αναφορικά με τα κουφώματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aath Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2023 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2023 Η ΜΕΑ λέει ότι θα γίνουν ξύλινα με όλες τις ιδιότητες τους, οπότε θα μπορούσα απλά να ακολουθήσω την ΜΕΑ. Το θέμα (και η ερώτησή μου) είναι αν εγώ είμαι εκτεθειμένος να εκδώσω ΠΕΑ χωρίς να έχω από τον κατασκευαστή τις ιδιότητες των κουφωμάτων που πραγματικά τοποθέτησε σε περίπτωση που μου γίνει ποτέ έλεγχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
persepolis88 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2023 Προσωπικά δεν θα έπαιρνα τις τιμές από τη ΜΕΑ χωρίς πιστοποιητικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2023 Αν δεν έχετε πιστοποιητικά τότε θα πάρετε τις τιμές της ΤΟΤΕΕ1 και ΤΟΤΕΕ2. Αν πάρετε τις τιμές της ΜΕΑ χωρίς πιστοποιητικά είστε σαφώς εκτεθειμένος σε περίπτωση ελέγχου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα