Μετάβαση στο περιεχόμενο

''Νομιμοποίηση'' - Τακτοποίηση Η/Χ και υπογείων...


HORiON

Recommended Posts

Ναι, ο λόγος που το ανέφερα δεν ήταν για το ποσό, αλλά για το πως είναι δυνατόν να οριστεί μέγιστη αμοιβή. Ασχετο αλλά μάλλον το έκαναν για τον λόγο που λες, αν και δεν ασχολήθηκα καθόλου για να έχω ιδία γνώση για το τι συνέβηκε.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 254
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγώ την Παρασκευή διάβαζα σε εφημερίδες για το "ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΑΤΣΙ" που έκανε δώρο ο Σουφλιάς στους μηχανικούς - και μιλάγαν για τα 200 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

μα όλοι βρίζουν τους μηχανικούς ήδη.

 

Οι ιδιοκτήτες (χωρίς να σκεφτούν τι λένε), οι κατασκευαστές (να μην τους τα σχεδιάζαμε δηλαδή) και οι άσχετοι (ε μηχανικοί βγάζουν τις άδειες, δεν μπορεί να μην φταίνε).

 

Σε ένα πρωινάδικο ήταν εκπροσωποι του υπουργείου, των κατασκευαστών και των ιδιοκτητών. Ξέρετε που κατέληξαν? Οτι ίσως θα έπρεπε το κόστος να το μοιράζονταν κατασκευαστές, αγοραστές ΚΑΙ μηχανικοί. Το ΤΕΕ είπατε? Ποιό ΤΕΕ? Που μας έγραψε νωρίτερα ο achille την δήλωση Αλαβάνου που είναι σαν το περπάτημα του κάβουρα?

Link to comment
Share on other sites

ας μη μιλησω για ΤΕΕ & αλαβάνο και παραβιάσω τον 9ο κανόνα συμμετοχης

 

"Την ίδια ώρα ωστόσο προχωράει και σε κινήσεις «κοινωνικής ευαισθησίας», καθώς κατά πολλούς είμαστε ήδη σε μία άτυπη προεκλογική περίοδο.

Ετσι νωρίς το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι στη ρύθμιση περιλαμβάνεται και έκπτωση 50% στην εισφορά, για όσους ιδιοκτήτες είναι ταυτόχρονα και πολύτεκνοι.

Ο Γ.Σουφλιάς επανέλαβε και πάλι ότι δεν θα υπαχθούν στη ρύθμιση πατάρια και σοφίτες, παρά τα πολυάριθμα αιτήματα, ενώ επιτέθηκε σε όσους καλούν τους πολίτες να μην ενταχθούν στη ρύθμιση, καθώς θα ακολουθήσει μπαράζ προσφυγών κατά του νόμου.

Μάλιστα στοχοποίησε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας που «παρασύρει τους πολίτες".

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&tag=8777&pubid=4556816

Link to comment
Share on other sites

Μετά τις παραπάνω δηλώσεις του υπουργού μπορείτε να καταλάβετε κατά πόσο πιστεύουν και οι ίδιοι οι εμπνευστές της ρύθμισης την επιτυχία της...

 

Αυτό δε το "κοινωνικό πρόσωπο" του ΥΠΕΧΩΔΕ το ζουν στο πετσί τους όλοι εκείνοι που ασχολούνται με την οικοδομή ή ασχολήθηκαν στο παρελθόν.

 

Αλήθεια όταν ακυρωθεί η ρύθμιση από το ΣτΕ αυτοί που θα έχουν πληρώσει θα τα παίρνουν πίσω? με 10% τόκο? και το διακοσαράκι που θα δώσουν στο μηχανικό θα το ζητήσουν και εκείνο?

 

Φαντάσου λέει να έχεις πληρώσει "για να το σώσεις", να ακυρωθεί η ρύθμιση και μετά να βγουν οι ενεργειακοί επιθεωρητές με τις λίστες στο χέρι με τα ονόματα όσων "δεν το έσωσαν"... Ε ρε γλέντια!!!

Link to comment
Share on other sites

Φαντάσου λέει να έχεις πληρώσει "για να το σώσεις", να ακυρωθεί η ρύθμιση και μετά να βγουν οι ενεργειακοί επιθεωρητές με τις λίστες στο χέρι με τα ονόματα όσων "δεν το έσωσαν"... Ε ρε γλέντια!!!

κυρίως όμως στην αρχή με τα ονόματα αυτών που τον έσωσαν, αυτο ειναι και ευκολο αφου ξερουν ποιοι θα'ναι.

το γκανγκστεριλίκι που ειναι προ των πυλών με τις τόσο αντικρουόμενες διατάξεις-νομοθετήσεις δεν θα έχει προηγούμενο.

 

το συνδικάτο του εγκλήματος έχει ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Link to comment
Share on other sites

Εν τω μεταξύ , σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επερχόμενο "εξορθολογισμό" (δραστική μείωση) των προστίμων αυθαιρέτων γενικά.

 

Eδώ μπορείτε να διαβάσετε στο μέσον περίπου της σελίδας όλη την συζήτηση που έγινε στην Βουλή για το θέμα όπως καταχωρήθηκε στα προσωρινά πρακτικά.

 

Ασχετο με το θέμα αλλά

 

ένα ενδιαφέρον που προέκυψε από την συζήτηση , εγώ τουλάχιστον δεν το γνώριζα , είναι ότι με νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης προ 15θημέρου , ψηφίστηκαν διατάξεις περί "λειτουργικής τακτοποίησης" πλήρως αυθαιρέτων χώρων ξενοδοχείων και μάλιστα χωρίς την σύμφωνη γνώμη ΥΠΕΧΩΔΕ !

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.