deskar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Παιδιά καλημέρα!Σε ακίνητο έκανα πιστοποίηση νομίμου περιγράμματος προ του 1955 σε ένα κτίριο από 2 ιδιοκτησίες καθώς και τακτοποίηση αυθαιρέτου ενός τμήματος μετά το 1955 με 4178!Για τα συμβόλαια του τμήματος του προ του 1955 κομματιού δεν μπορώ να εκδόσω πεα επειδή έκανα εγώ την αποτύπωση καθώς και την πιστοποίηση?
alej Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Ας υποθέσουμε ότι έχω κάνει μια μελέτη π.χ. κλιματισμού σε ένα κτίριο. Αργότερα το κτίριο γίνεται εξ ολοκλήρου ανακαίνιση αλλά στις μελέτες τις νέες δεν εμπλέκομαι καθόλου. Θα μπορούσα να κάνω την ενεργειακή επιθεώρηση; Το κτίριο πλέον έτσι όπως υφίσταται δεν έχει καμία σχέση μαζί μου. Τι λέτε;
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 αν μιλάμε για ριζική ανακαίνιση, που πάει με νέα έκδοση αδείας, φαντάζομαι και εγώ ότι παύει το ασυμβίβαστο..
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Περιπτωση κατα την οποια ο μηχανικος εχει συνταξει Τοπογραφικο Διαγραμμα για ενα ακινητο. Καλειται να εκδοσει ΠΕΑ για το κτηριο αυτο. Υπαρχει ασυμβιβαστο?
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 (edited) Εχει υποβληθει πουθενα το τοπογραφικο? Σε καποια υπηρεσια, σε καποια ΥΔΟΜ, προς εκδοση καποιας αδειας κλπ? Η ηταν για συμβολαιο φερ ειπειν? Αν ενεπλακης καπου με καποια δημοσια αρχη μεσω του τοπογραφικου σου, τοτε καλυτερα να αφησεις αλλον να υπογραψει το ΠΕΑ Edited Ιανουάριος 31 , 2014 by Inzaghi
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Το Τοπογραφικο πηγε για συνταξη συμβολαιου. Το ασυμβιβαστο ειναι "αμφιδρομο". Δηλαδη αν κανω ΠΕΑ σε ενα κτηριο, δεν μπορω μετα πχ να αναλαβω εκδοση ΟΑ προσθηκης?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Κάποιοι είχαν πει πως αν πχ είχες αναλάβει τακτοποίηση βάση 4014, παράλληλα θα μπορούσες να εκδόσεις και ΠΕΑ. Αλλοι το κάνουν και "δώρο". Τώρα στην τακτοποίηση δεν καταθέτεις και τοπογραφικό? (εσύ ξέρεις καλύτερα σε αυτό). Από την άλλη να μην σε πάρω στο λαιμό μου μιας και δεν το γνωρίζω από πρώτο χέρι..
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Δε με καταλαβες. 1η περιπτωση Κανεις Τοπογραφικο για αγοραπωλησια. Σου ζητανε και ΠΕΑ. Μπορεις να το κανεις? 2η περιπτωση. Κανεις ΠΕΑ για ενα κτηριο. Ερχονται μετα και ζητανε μια ΟΑ για προσθηκη καθυψος. Μπορεις να αναλαβεις τις μελετες?
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Κάνε πρώτα το ΠΕΑ και στη συνέχεια το τοπογραφικό Ο κανόνας είναι πρίν το ΠΕΑ, ο μηχανικός να μην έχει εμπλακεί με το κτήριο σε μελέτη -επίβλεψη-κατασκευή
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 1η περιπτωση Κανεις τοπογραφικο για μεταβιβαση. Κανεις και το ΠΕΑ 2η περιπτωση Κανεις ΠΕΑ, μπορεις να κανεις και οτιδηποτε αλλο. Γενικα ασυμβιβαστο εχεις οταν εχεις συμμετασχει σε οτιδηποτε αναφορικα με μελετη, επιβλεψη η κατασκευη του κτηριου η του διαμερισματος. 4178 και ΠΕΑ δε μπορεις να κανεις Ανασυσταση και ΠΕΑ δε μπορεις να κανεις Τοπογραφικο για αδεια προσθηκης ας πουμε και ΠΕΑ δε μπορεις να κανεις Να συντηρεις ανελκυστηρα και να κανεις ΠΕΑ διαμερισματος δε μπορεις. Δε μπορεις να εμπλακεις πουθενα Θεωρητικα και τοπογραφικο για μεταβιβαση με ΠΕΑ δε μπορεις να κανεις αλλα ειναι κατι που δεν προκειται ποτε κανεις να ανακαλυψει διοτι δεν κατατιθεται σε δημοσια υπηρεσια αλλα μενει στα κιταπια του συμβολαιογραφου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα