rs06085 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2019 Ευχαριστώ πολύ @kantenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cve20126 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2020 (edited) Έχω εκδώσει ΕΕΜΚ για διαχωρισμό και τώρα θέλω να κάνω ΠΕΑ στα 2 διαμερίσματα, μπορώ άραγε; https://www.b2green.gr/el/post/61444/exoikonomo-ii-asymvivasto-energeiakon-epitheoriseon Έπειτα από σχετικές διευκρινίσεις της Ειδ. Γραμματείας Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών γίνονται γνωστά τα κάτωθι: Η συμμετοχή: 1. σε τακτοποίηση μέρους κτηρίου/κτηριακής μονάδας, 2. σε έκδοση βεβαίωσης νομιμότητας κτηρίου/κτηριακής μονάδας και 3. σε έκδοση Μικρής Κλίμακας Εργασιών σε κτήριο/κτηριακής μονάδας Edited Ιούνιος 23 , 2020 by cve20126 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamvro Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2020 Τελικά ξέρετε αν ο ελεγκτής δόμησης μπορεί μετά την έκδοση του πορίσματος να εκδώσει και το ΠΕΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
agourne Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Συνάδελφοι καλησπέρα, Μου ζητήθηκε κατεπείγον -τι πρωτοτυπία-ΠΕΑ σε γραφείο το οποίο θα φαίνομαι ενας απο του μισθωτές του, ξέρει κάνεις αν υπάρχει ασυμβίβαστο; (οσο κι αν το εψαξε δεν βρηκα σχετικη πληροφορία). Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturnus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Λες ότι θα είσαι μισθωτής, δηλαδή δεν το έχεις ενοικιάσει ακόμα. Μπορείς να προχωρήσεις, δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL111 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 (edited) γνωριζει καποιος αν υπαρχει ασυμβιβαστο νια γινει ΠΕΑ σε ακινητο του οποιου ο ενεργειακος επιθεωρητης ειναι ταυτοχρονα και ενοικιαστης??ο νομος μιλαει για νομη...ο ενοικιαστης εχει δικαιωμα νομης επι του ακινητου οσο καιρο καταβαλει ενοικιο?(θα γινει νεο μισθωτηριο,το νοικιαζω ηδη επι σειρα ετων) Edited Ιανουάριος 8 , 2021 by EL111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakeplem Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 @EL111---Νομέας είναι ο εκμισθωτής. Ο μισθωτής μπορεί να μην είναι νομέας του αλλά είναι κάτοχος του ακινήτου για το οποίο καταβάλλει ενοίκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL111 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2021 αρα υπαρχει ασυμβιβαστο διοτι ο νομος μιλαει και για κατοχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
EL111 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2021 απο την ΕΥΕΠΕΝ μου απαντησαν οτι δεν υπαρχει ασυμβιβαστο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria_anast Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2021 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση, Σε κτίριο που είναι ιδιοκτήτρια η θεία μου, μπορεί να διενεργήσει ενεργειακή επιθεώρηση ο σύζυγος μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα