Alexios Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 16 ώρες πριν, ilias said: Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ;που ελέγχει συνδέσεις κοίλων διατομών με IPE, HEA, HEB κτλ ; Το Statics σίγουρα κάνει. 1 1
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 Γερανογέφυρες υπολογίζει κάποιο από τα εμπορικά γνωστά; Το Consteel σίγουρα, για τα άλλα;
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 Ηλία για το Consteel 100% το κάνει. Είχε διανείμει η εταιρία που το εκπροσωπεί εδώ στην Ελλάδα το 2020 υλικό, φαίνεται ότι υπολογίζει ξεκάθαρα. Για το Instant από όσο γνωρίζω κατά 99% όχι για γερανογέφυρες... 1 1
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 Για το instant απο την CSS είχα πάρει πολλά χρόνια πριν οδηγίες για το πως μοντελοποιούνται οι γερανογέφυρες. γερανογέφυρες.pdf Και εγώ έκδοση 15ετίας δουλεύω σε παλίο pc με xp. Φορτία με το χέρι. Δεν ξέρω αν σήμερα έχουν υλοποιήσει αυτοματισμούς, όμως επειδή είναι αρκετά οικονομικό το πρόγραμμα, ίσως να το αναβαθμίσω. Πάντως το autosteel της ίδιας εταιρίας που είχα αγοράσει για ευκολία σε "απλές" αποθήκες, δε με ενθουσίασε. Το αρχαίο metal της civiltech έβγαζε πιο αξιοπρεπή σχέδια και είχε ευκολότερη εποπτεία στα αποτελέσματα. 2
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 (edited) On 8/5/2024 at 8:28 ΜΜ, Gousgounis said: Δεν ξέρω αν σήμερα έχουν υλοποιήσει αυτοματισμούς, όμως επειδή είναι αρκετά οικονομικό το πρόγραμμα, ίσως να το αναβαθμίσω. https://www.cces.gr/el/instant-gr/ Έχω μιλήσει μαζί τους, υπάρχει μεγάλη εξέλιξη μου είπαν και αναμένω παρουσίαση. Φορτίσεις πλέον αυτόματα. Είδα παρουσίαση και από MetalCad της Multisoft και μου άρεσε αρκετά οφείλω να πω. Θα επανέλθω αν έχω κάτι που μπορεί να βοηθήσει κάποιο συνάδελφο. Edited Μάιος 10 by ilias
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 (edited) Σχετικά με το Metalcad της Multisoft στο οποίο και τελικά κατέληξα, θα έλεγα ότι δύο προγράμματα έχω συναντήσει να είναι τόσο έξυπνα, εξωφρενικά έξυπνα θα έλεγα, πανεύκολα στην εργασία (όχι απλοΐκα όμως, όχι πρόχειρα) και παράλληλα τόσο ικανά.... Το insoft των αμοιβών και αυτό..... Edited Μάιος 20 by ilias 1
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 (edited) Αν θέλεις γράψε Ηλία με ποιον τρόπο σου έκαναν παρουσίαση-ενημέρωση. Θυμάμαι πχ πριν μερικά χρόνια ότι δεν ¨επαιζε"¨κάποιο ντεμο ή παρουσίαση σε βίντεο του προγράμματος. Επίσης αν θες στείλε σε πμ, αν νομίζεις ότι είναι πιο δίκαιο, τί τιμή σου έδωσαν. Συμφωνώ πάντως ότι η αίσθηση που έχω από τον χώρο των λογισμικών είναι ότι είναι σοβαρή εταιρία. Edited Μάιος 20 by pirsogiannis
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 (edited) Η παρουσίαση έγινε διαδικτυακά μέσω teamviewer, όπου στήθηκε ολόκληρος φορέας και έγιναν οι ανάλογες επιλύσεις. Ένα demo θα βοηθούσε παραπάνω αλλά πίστεψε με είναι τόσο κατανοητή η φιλοσοφία που ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις. Η επικοινωνία μέχρι στιγμής άψογη. Τιμή δεν θα ήθελα να γράψω καθώς ενέταξα μαζί με το MetalCad και το Statics και υπήρξε ειδική προσφορά, καθώς ήθελαν να "μου αποσπάσουν την προσοχή μου" από το Fespa που το δουλεύω ακριβώς 20 χρόνια (από το 2004). 😉 Καλύτερα να μιλήσεις μαζί τους. Edited Μάιος 20 by ilias 1 1
Ioannis_Civil Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 ilias είναι εφάπαξ η αγορά και κάθε επόμενη χρονιά έχει μικρό κόστος τεχνικής υποστήριξης να φανταστώ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα