spipol Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2009 καλησπέρα. ξέρετε αν επιτρέπετε ανοιχτή θέση στάθμευσης σε πρασιά, δηλαδή μεταξύ της οικοδομικής και ρυμοτομικής γραμμής; στην πράξη θέλω να χρησιμοποιήσω 1 μέτρο απο τα 4 της πρασιάς αφού μέσα απο την οικοδομική γραμμή έχω τα υπόλοιπα 3,50μέτρα, και σε αυτό το ένα μέτρο ίσως βάλω στέγαστρο. Δεν έχω πρόβλημα με την κάλυψη ούτε με τον έλεγχο πρασίνου. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
camelot Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2009 Ναι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιφάνεια του προκηπίου (επιφάνεια μεταξύ οικοδομικής και ρυμοτομικής γραμμής) για ανοικτό χώρο στάθμευσης. Μπορείς επίσης την επιφάνεια αυτή μαζί με εκείνη που βρίσκεται μέσα από την οικοδομική γραμμή να τη μεταγράψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2009 Εκτος αν απαγορευεται ρητα στη συγκεκριμενη περιοχη που σε ενδιαφερει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα