Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταγραφή οδικού δικτύου της χώρας: Μια μόνο προσφορά για την μελέτη των 30 εκ. του ΤΕΕ


Engineer

Recommended Posts

"Η συνολική προθεσμία ολοκλήρωσης του μελετητικού αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης και αφορούν την εκπόνηση του αμιγώς μελετητικού αντικειμένου."

Αυτό γράφεται στη διακήρυξη.

Κρατήστε ημερομηνίες έτσι για να τους θυμόμαστε στην άλλη ζωή,

 

Link to comment
Share on other sites

Αφήνω αυτό το άσχετο μήνυμα εδώ μόνο και μόνο για την ιστορία. Παρακαλώ αγνοήστε το, αφού απευθύνεται αποκλειστικά στο εγγονάκι μου. (Τη στιγμή που το γράφω αυτό δεν είμαι ούτε καν νυμφευμένος* και θα έλεγα αρκετά μακριά ακόμη)

" Λατρεμένε μου Γιωργάκη, περίμενε και ο παππούς σου εδώ κάποτε μαζί με τα άλλα παιδιά την καταγραφή & χαρακτηρισμό του ελληνικού οδικού δικτύου, που ελπίζω να έχετε ολοκληρωμένο σήμερα που με διαβάζεις. Αν βέβαια η Ελλάδα αποτελεί ακόμα χώρα και δεν είναι απλά μια τουριστική αποικία και ένας κόμβος διακίνησης ναρκωτικών, ενός Βαλκανικού state της USE (United States of Europe)"

*Διόρθωση απο πριν: Όχι παντρεμένος... Οι άντρες νυμφεύονται, οι γυναίκες παντρεύονται (παντρέυομαι = υπό + άνδρα = διαφεντεύομαι από έναν άνδρα). Σκληρή η ετοιμολογία για όσες γυναίκες με διαβάσουν, δεν λέω, αλλά αυτή είναι η προέλευση της λέξης. Αν και στη σύγχρονη δυτική "προοδευτική" κουλτούρα μας όλα επιτρέπονται.... 

Edited by David Winston
Link to comment
Share on other sites

Σιγά μην κάτσει ο Γιωργάκης ν' ασχοληθεί με τους δρόμους της πατρίδας του παππού του....

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.