sof2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Για κατοικία ενεργητική και παθητική ποιοι έχουν δικαίωμα να υπογράψουν?
michael1983 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Παθητική: Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΕ/ΤΕ, Τοπογράφοι ΠΕ Ενεργητική: Ηλεκτρολόγοι ΠΕ/ΤΕ, Μηχανολόγοι ΠΕ/ΤΕ, Ναυπηγοί ΠΕ/ΤΕ Τουλάχιστον γι'αυτές τις ειδικότητες γνωρίζω σίγουρα.
sof2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Για κατοικία απαιτείται ενεργητική γιατί έχω μπερδευτεί?
ΑΛΟΪΖΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 όχι δεν απαιτείται ενεργητική για κατοικία.
maneni Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Παθητική: Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΕ/ΤΕ, Τοπογράφοι ΠΕ........ αν εχεις παθητικες και γνωριζεις (σιγουρα οπως λες) οτι δεν μπορεις να τις υπογραψεις, μπορεις να μου τισ δινεις σε μενα? 1
michael1983 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 αν εχεις παθητικες και γνωριζεις (σιγουρα οπως λες) οτι δεν μπορεις να τις υπογραψεις, μπορεις να μου τισ δινεις σε μενα? Προφανώς τις κάνω εγώ αλλά δεν έχει προκύψει να τις σφραγίσω εγώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα